dimecres, 7 de novembre del 2018

JOAN MANEL CABELLO, ELEGIT ALCALDABLE DEL PSC A L’AJUNTAMENT DE MONTBLANC




L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit per unanimitat Joan Manel Cabello com a alcaldable del PSC a la capital de la Conca a les eleccions municipals de l’any vinent.

Durant la seva intervenció l’alcaldable socialista ha presentat la candidatura del PSC com “l’opció del canvi. Som el canvi real d’un projecte, el de l’actual govern municipal, esgotat i amb símptomes evidents de paràlisi. Davant d’això els socialistes representem el canvi a millor, sense exclusions, a favor de tots els montblanquins i montblanquines que vulguin sumar en positiu per millorar el nostre estimat poble”, ha reblat.

És el primer cop que Joan Maria Cabello és candidat a l’alcaldia de Montblanc. L’anterior mandat municipal el PSC no va presentar candidatura a la capital de la Conca de Barberà. “Estem molt satisfets de poder tornar a representar els valors del socialisme democràtic i del respecte a tots els sentiments d’identitat al nostre municipi. Estem convençuts que aquest espai favorable al respecte i al diàleg existeix a Montblanc i que sabrem capitalitzar aquest anhel de canvi i de convivència en pluralitat que demanen molts fills i filles del nostre poble.”

En aquest sentit el candidat socialista s’ha compromès “a ser l’alcalde de tots, no només d’una part. La mateixa història de Montblanc ens demostra que quan hem anat tots junts hem guanyat i hem avançat. En canvi dividits i barallats perdem. I perdem tots. I Montblanc no es pot permetre perdre quatre anys més...”, ha asseverat.

Finalment Joan Maria Cabello ha afirmat que “en aquestes properes eleccions municipals hem de decidir si optem per seguir per la via de la ineficàcia que ja només funciona per inèrcia o bé optem per la via valenta, que representem els socialistes, que busca el prestigi i l’autoestima de Montblanc. Això és el que hem de recuperar i el que em comprometo a defensar des de la sala de plens. Som l’aire fresc que garantirà el canvi a millor que Montblanc necessita”, ha conclòs l’alcaldable del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada