dimarts, 19 de desembre del 2017

EL PSC DEMANA EL VOT EN DEFENSA DE TARRAGONA I APEL.LA A TOTS AQUELLS QUE NO VULGUIN QUATRE ANYS MÉS D’EMBOLIC



“El nostre compromís amb Tarragona i la seva gent és total, al 100%. Som els únics que hem parlat, amb propostes concretes, de defensar els interessos de les nostres comarques al Parlament davant del silenci absolut de la resta de candidatures. El vot en defensa de Tarragona és el vot al PSC”, així ho ha emfatitzat aquest dimarts la cap de llista socialista, Rosa Maria Ibarra, a l’hora de fer balanç de la campanya electoral.

Ibarra ha recordat que els socialistes han organitzat desenes d’actes a totes les comarques tarragonines aquests 15 dies de campanya. Ella mateixa ha recorregut més de 2.000 quilometres per arribar a tots els territoris del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, des dels petits municipis fins a les grans ciutats.

La candidata del PSC s’ha mostrat “satisfeta de la feina que hem fet explicant la solució al conflicte que representa la candidatura socialista, liderada per Miquel Iceta, en aquestes eleccions. Som, com diuen alguns periodistes, l’opció de les tres “r”: de la reconciliació, del respecte i de la reconstrucció de Catalunya. Les expectatives són bones, sortim a guanyar”, ha reblat.   

Rosa Maria Ibarra ha demanat el vot a tots als socialistes i progressistes del país. “Però no només a ells. També demano el vot als convilatans que van votar als comuns a les passades eleccions legislatives. El cert és que les enquestes no els donen cap diputat per Tarragona en aquests comicis i cada vot suma per garantir un Govern de progrés liderat per Miquel Iceta.”

“A aquells que van votar Ciutadans fa dos anys els recordo que C’s fa de crossa del PP al Congrés i que ha estat incapaç de forçar que cap dels implicats en els innombrables casos de corrupció del PP, cap ni un, hagi dimitit. Ciutadans és un partit de dretes i cap votant progressista pot donar la seva confiança a un partit elogiat per José Maria Aznar.”

Finalment, la cap de llista del PSC també ha apel·lat als votants catalanistes moderats que encara van confiar en Junts pel Sí el 2015. “Tots vosaltres sabeu que la DUI va ser una aventura desastrosa i profundament irresponsable. El vot al PSC és l’única opció vàlida per reconduir la situació sense humiliar ningú. Miquel Iceta serà el president de l’acord i de la reconciliació entre catalans.”

D’altra banda els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del PSC han llegit un manifest de suport a la candidatura de Miquel Iceta com a nou president de la Generalitat.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha demanat el vot per Iceta “ja que les nostres comarques hem de recuperar un Govern de progrés, municipalista, que cregui en les potencialitats del sud de Catalunya. Només Miquel Iceta s’ha compromès a fer-ho.”

Entre el paquet de mesures destacades en aquest àmbit Ballesteros ha destacat el compromís de pagar definitivament el deute del Govern amb els ajuntaments tarragonins, la promoció d’un fons extraordinari d’emergència contra l’augment de les desigualtats i la pobresa coordinat entre la Generalitat i els ajuntaments, i l’aprovació d’una nova llei de barris 2.0 per rehabilitar els nuclis urbans més degradats.

“També reafirmem el nostre ple compromís, i el de Miquel Iceta, en els dos projectes més importants pel territori que tenim a tocar: els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 i el CRT de Vila-seca i Salou. Estem convençuts que es tracta de dos projectes cabdals que ens faran avançar en la creació de nous llocs de treball i en inversions directes a les comarques tarragonines”, ha explicat l’alcalde de Tarragona.


Finalment els alcaldes i regidors socialistes han exigit al Govern de l’estat la construcció immediata del Corredor Mediterrani com un eix essencial per garantir el futur econòmic i els accessos ferroviaris de les comarques tarragonines.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada