dimarts, 12 de desembre del 2017

EL PSC DENUNCIA L’ARRANCADA I LA DESTROSSA DELS SEUS CARTELLS ELECTORALS A FALSETLa portaveu socialista a l’Ajuntament de Falset i candidata del PSC a les eleccions del 21-D per Tarragona, Maria Jesús Sànchez, ha denunciat aquest dimarts l’arrencada i la destrossa dels cartells electorals que els socialistes havien distribuït a la capital del Priorat.

“No es tracta d’un fet puntual sinó d’una destrossa sistemàtica de tots els cartells que havíem posat. Uns han estat arrancats i llançats, altres estan destrossats i també n’hi ha que han estat escarnits amb pintades i comentaris insultants.”

En aquests sentit, la portaveu del PSC ha expressat “la indignació de tots els socialistes per aquesta nova i lamentable manifestació d’intolerància i de menyspreu. Com podem fer campanya en llibertat i explicar les nostres propostes als nostres convilatans quan els nostres cartells i material de campanya es fa desaparèixer la via pública?”, ha lamentat.

Al fil d’aquesta reflexió Maria Jesús Sànchez ha emfatitzat que “els socialistes no insultem ningú, no agredim ningú i no faltem el respecte a ningú. Al contrari, nosaltres volem ser la veu de la reconciliació entre catalans i de la solució que ens condueixi a la sortida d’un conflicte polític que porta a alguns a aquest nivell de radicalisme intolerant, realment molt preocupant.”

“La nostra opció, liderada per Miquel Iceta, vol resoldre tot aquest embolic sense derrotar ni humiliar ningú. Volem que Catalunya sigui el país de les tres “R”: de la reconciliació, de la reconstrucció i del respecte. Els que ens insulten i ens escarneixen mai aconseguiran despertar l’odi a les nostres consciències”, ha subratllat.


El PSC de Falset es compromet a redoblar esforços per fer arribar el missatge socialista de concòrdia i benestar social “fins a l’últim racó del municipi.” Per la seva banda, la federació del PSC del Camp de Tarragona ha manifestat la seva solidaritat absoluta amb els companys i companyes de Falset i ha condemnat qualsevol acte d’intolerància i de falta de respecte.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada