dimarts, 7 de novembre del 2017

EL PSC CONDEMNA ELS ATACS A LES SEUS SOCIALISTES DE VALLS I CAMBRILS



La federació del PSC del Camp de Tarragona condemna enèrgicament els atacs que han sofert les seus socialistes de Valls i de Cambrils aquests darrers dies.

La seu del PSC de Valls va ser objecte del llançament d’ous i de pintades amb insults mentre que el local dels socialistes cambrilencs va aparèixer ahir amb el que sembla una imatge de Hitler dibuixada al vidre de la porta d’accés al local. En aquest sentit, des de la federació es vol fer públic l’escalf i la solidaritat unànime de tots els socialistes amb els companys i companyes del PSC de Valls i de Cambrils i se’ls encoratja a seguir treballant per bastir la societat pacífica, inclusiva, respectuosa i plural que volem els socialistes.

Segons ha destacat la portaveu de la federació dels socialistes tarragonins, Diana Salvadó, “volem denunciar totes les manifestacions d’intolerància i d’odi, tant de les que som objecte els i les socialistes com les que pugui patir qualsevol altre partit polític democràtic. Ni la més mínima comprensió davant qualsevol agressió. Lamentablement, constatem que el nivell d’assetjament i de bel·ligerància contra el PSC arriba ja directament als insults, com els que ahir van obligar als regidors socialistes de Tortosa a marxar del ple municipal com a senyal de protesta davant dels improperis que estaven rebent.”

La portaveu dels socialistes del Camp de Tarragona ha reiterat la condemna inequívoca del PSC “per totes les manifestacions de violència sectària que es produeixen o es puguin produir a la nostra societat, a totes, vinguin d’on vinguin. La intolerància i el menyspreu a les veus discrepants no poden formar part de l’ADN convivencial del nostre país.”

Diana Salvadó ha afirmat que la solució a l’actual conflicte polític no passarà ni per l’immobilisme ni per cap aposta unilateral d’esquenes a la realitat institucional sinó pel diàleg, la negociació i el pacte, “no només perquè és la millor opció sinó perquè, com s’està posant de relleu cada dia més, és l’única sortida factible i real a un problema que ha assolit una dimensió realment molt preocupant.”


Finalment, la portaveu del socialistes de les comarques tarragonines ha reiterat el respecte del PSC cap a la resta d’opcions ideològiques legítimes que defensen la resta de partits polítics democràtics. “Tots representem una part de la ciutadania de Catalunya i, conseqüentment, tots mereixem respecte. Catalunya som tots. Malgrat la situació difícil que estem partint, els socialistes estem convençuts que superarem aquest escenari tan desolador on l’odi i el menyspreu intenten obrir-se pas. En aquest sentit, des del PSC reforcem els valors que ens sustenten i ens donen sentit: l’honestedat, la valentia i el joc nét, la tolerància i el patriotisme social. Aquests principis han constituït una serena força de progrés en el decurs de la nostra història i estem segurs que finalment prevaldran”, ha conclòs la portaveu del PSC del Camp de Tarragona.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada