dilluns, 17 d’octubre del 2016

EL PSC DÓNA PER TRENCAT L’ACORD DE GOVERN A BANYERES DEL PENEDÈS



La cap de llista socialista a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, Anna Ordoñez, ha donat avui per trencat l’acord de Govern subscrit a l’inici del mandat amb els grups municipals de BNY-AM i IB-EL-GV-E pel qual les tres formacions polítiques es comprometien a impulsar un Govern de progrés a Banyeres.

Segons ha explicat Ana Ordoñez, “malgrat la nostra reiterada voluntat política en aquest sentit això no ha estat possible per la manca de lleialtat, d’informació, de diàleg i de transparència del grup de BNY. Les nostres intencions de reconduir una situació que ja fa temps que és insostenible tan sols han merescut el menyspreu i les faltes de respecte com a resposta. No podem continuar sostenint un Govern que ha perdut la seva raó de ser fundacional”, ha emfatitzat la cap de llista socialista.

La regidora del PSC ha reiterat que el grup socialista no s’ha mogut d’on era el maig de 2015 i ha reafirmat el compromisos que es van assumir amb la ciutadania de Banyeres per potenciar els serveis socials municipals, fomentar la creació de nova ocupació al poble i impulsar la transparència i la participació ciutadanes a Banyeres.

“Vaig dir des del primer dia que no volia participar en cap joc de cadires ni en repartir cromos de poder municipal. Volíem, i volem, impulsar un canvi de debò a Banyeres a molts nivells: de renovació, de manera de fer política, de transparència, de participació de la ciutadania en la pressa de decisions polítiques. Tot això requeria consens i molt de diàleg per part de tots els que vam assumir el compromís ara fa poc més d’un any d’impulsar aquest projecte tan engrescador. Finalment, el grup de BNY no ha volgut fer-ho i ens ha portat a aquesta decisió que hem pres d’acord amb els nostres principis i compromisos assumits amb la ciutadania i publicitats durant la campanya electoral.”


Per tant, a partir d’ara els regidors socialistes passen a l’oposició. “Això no vol dir en cap cas abdicació de les nostres responsabilitats. Seguirem treballant per assolir aquest canvi necessari a Banyeres perquè tenim la convicció íntima que Banyeres té futur. Ara bé, aquest futur no ha d’estar condicionat ni per egocentrismes, ni per menyspreus intolerables en democràcia, ni per faltes de respecte. Continuarem treballant per generar activitat econòmica, nous llocs de treball al poble i progrés social ara des de les files de l’oposició”, ha conclòs la cap de llista del PSC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada