dilluns, 8 de febrer del 2016

EL PSC DE VILA-SECA DEMANA LA CONSTRUCCIÓ D’UNA XARXA DE PIPI-CANS PER A ANIMALS DOMÈSTICS AL MUNICIPI



El grup municipal socialista de Vila-seca ha reiterat avui la seva proposta per tal de bastir una xarxa de pipi-cans per a mascotes i animals domèstics al municipi.

Segons ha remarcat el portaveu socialista Ander Basterretxea, “l’equip de Govern del senyor Poblet va rebutjar en el darrer ple la nostra proposta. Els demanem que escoltin la veu dels ciutadans i que rectifiquin. En aquests moments tenim un cens de més de 2.000 gossos i animals domèstics i seguim recollint queixes i centenars de signatures de vilasecans i vilasecanes demanant l’habilitació d’aquestes instal·lacions.”

“Els veïns, amb tota la raó, afirmen que no disposen d’aquests espais concrets on deixar córrer als animals deslligats i fer les seves necessitats. La construcció d’aquests pipi-cans permetria la millora del benestar dels animals i també mantenir l’entorn públic net facilitant la recollida d’excrements sòlids”, ha afirmat el portaveu del PSC.

Els regidors socialistes consideren que Vila-seca disposa d’espais suficients on poder bastir aquesta xarxa de pipi-cans que tampoc suposen una despesa econòmica extraordinària per a l’Ajuntament. “Honestament, no entenem el perquè del rebuig del senyor Poblet i dels seus regidors a una demanda que està a peu de carrer i d’unes instal·lacions que ja tenen molts municipis del nostre entorn. Els demanem que reconsiderin el seu rebuig.”


“Està més que demostrat que a les zones on s’han habilitat pipi-cans i parcs adreçats als animals domèstics els espais públics romanen més nets i tant els infants com els adults poden gaudir de les zones verdes sense ser molestats per gossos descontrolats o amb actituds agressives”, ha conclòs el portaveu socialista que també ha afirmat que el PSC seguirà donant suport a les demandes ciutadanes en aquest sentit.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada