dilluns, 5 d’octubre del 2015

EL PSC DEMANA LA COMPAREIXENÇA URGENT DE LA MINISTRA PASTOR A LA COMISSIÓ DE FOMENT DEL CONGRÉS PER EXIGIR SOLUCIONS A LA SITUACIÓ QUE VIU LA N-340



“Fins quan els ciutadans de Tarragona i de la resta del país haurem de suportar el risc que suposa la manca de seguretat, en part per la manca de manteniment, de la N-340?”, així de contundent s’ha expressat el diputat socialista al Congrés, Joan Ruiz, que ha afegit que “només un Govern i una ministra de Foment políticament autistes poden quedar impassibles davant del degoteig constant d’accidents que registra aquest via al seu pas per les comarques tarragonines. Autistes o alguna cosa pitjor...”, ha reblat.

El diputat tarragoní ha recordat que el mateix ministeri ha anunciat en diverses ocasions bonificacions pels camions que circulessin per l’AP-7, unes bonificacions que s’han anant demorant sine die.

A més, ha recordat Joan Ruiz, després de mesos de reivindicacions dels alcaldes del tram Tarragona-Vilafranca el ministeri continua sense concretar quan s’habilitaran les rotondes demandades pel territori. Així mateix, després d’anys de reivindicacions han estat incapaços d’explicar quan començaran les obres de l’autovia A-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre fet que, juntament amb el degoteig d’accidents de trànsit, ha posat en peu de guerra les comarques ebrenques. “Jo mateix, com a diputat tarragoní, he impulsat 43 iniciatives parlamentàries per posar fi a aquesta situació que s’han trobat amb el silenci del Govern per resposta.”

“Per tot plegat, ja anuncio que el grup socialista demanarà la compareixença amb caràcter d’urgència de la ministra Ana Pastor a la comissió de Foment del Congrés a fi i efecte que expliqui com és possible que haguem arribat a aquesta situació i quines accions urgent pensa dur a terme el ministeri per posar fi a aquesta successió d’accidents mortals.”


Iniciatives al Parlament

Per la seva banda, el cap de llista socialista al Parlament per Tarragona Carles Castillo ha anunciat que la seva primera acció parlamentària un cop estigui constituït el nou Parlament serà exigir a la Generalitat que es reuneixi amb el ministeri de Foment per posar el fil a l’agulla i resoldre aquest greu problema que afecta el conjunt de les comarques tarragonines.

“Exigirem la gratuïtat de l’autopista i la transformació de la carretera en una autovia que lligui el conjunt del territori tarragoní. Malgrat que això sigui una competència estatal creiem que la Generalitat pot fer molt més que mirar aquesta tessitura amb els braços creuats per això els socialistes intentarem que el Govern prengui la iniciativa encara que sigui com a resultat d’una moció del Parlament.”


“Per desgràcia, nosaltres ja vàrem advertir que tenim un Govern que no governa i ara constatem un cop més que, ja celebrades les eleccions, continua sent víctima de les seves pròpies contradiccions internes. Malgrat això els ciutadans de les nostres comarques no poden esperar a què acabi tanta desídia”, ha conclòs Carles Castillo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada