dimarts, 24 de setembre del 2013

EL PSC DENUNCIA L’ATURADA DE LES INVERSIONS DEL GOVERN EN NOVES TECNOLOGIES I SOCIETAT DEL CONEIXEMENT A TARRAGONA



El PSC ha denunciat aquest dimarts l’aturada de les inversions del Govern central en matèria de noves tecnologies i societat de la informació. “En els pressupostos generals de l’Estat del 2012 hi havia tres partides per adquirir equips i instrumental per al foment de sistemes digitals de radiocomunicació a la província de Tarragona amb una inversió total de 14.840 euros. Doncs bé, a l’hora de la veritat la inversió ha estat de cero euros. Res, ni un cèntim”, segons ha denunciat Joan Ruiz diputat socialista per Tarragona.

Segons ha desgranat Joan Ruiz es tracta de tres partides (una per un valor de 8.600 euros, l’altre per un import de 3.350 euros i la tercera amb una quantia de 2.890 euros) destinades a Tarragona que ara, el mateix Govern, reconeix que no ha executat.

“Amb el PP sempre és el mateix, inverteixen molt poc a Tarragona i n’executen encara menys. El seu presumpte tarragonisme tan sols és de paraula. A l’hora de demostrar-ho amb fets sempre es queden afònics.”

Joan Ruiz ha lamentat que el Govern del PP no aposti per les noves tecnologies de la comunicació i la informació. “El Govern socialista va impulsar l’agenda digital a fi i efecte d’apostar pel desplegament de les xarxes ultraràpides i l’avenç en l’administració electrònica d’acord amb els estàndards europeus.”

“Doncs el Govern del PP també ha passat la tisora per aquí retallant un 20% del pressupost destinat al programa de promoció de les telecomunicacions i de la societat de la informació però veiem que es tracta d’una disminució quasi benigne perquè a Tarragona aquesta retallada ha estat del 100%. I això en una àrea que el mateix Govern reconeix com a essencial per sortir de la crisi!”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.


Finalment, el grup socialista al Congrés ha recordat que amb el PP al Govern les inversions de l’executiu a la província de Tarragona han baixat fins a límits històrics, el que ha merescut la reprovació de tots els agents econòmics i socials de la demarcació. “La realitat encara és més lamentable perquè, per exemple, dels 118 milions d’euros dels pressupostos del 2012 destinats a Tarragona no s’ha executat ni un 20% del total de la inversió anunciada. Totes les promeses d’Alejandro Fernàndez abans de les eleccions han acabat en res, emportades pel vent de la frivolitat i de la manca de paraula i de compromís.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada