dimarts, 10 de setembre del 2013

EL PSC DE VALLS PROPOSA LA CREACIÓ DE PARCS DE LA SALUT A LA CIUTAT



La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, ha anunciat avui que el grup socialista presentarà en el proper ple municipal una proposta per habilitar parcs de la salut en els barris de la capital de l’Alt Camp que registren un major percentatge de persones majors de 65 anys.

Segons la portaveu socialista, “cada cop és més evident la influència positiva d’una pràctica esportiva quotidiana i regular pel que fa a uns paràmetres òptims de salut, en especial, entre el col·lectiu de la tercera edat. Per això des del grup socialista creiem que es idoni i  perfectament viable habilitar aquests parcs de la salut a Valls que permetrien posar en marxa un servei necessari i útil per a molts vallencs i vallenques.”

Ibarra ha recordat que diversos pobles i ciutats de les comarques tarragonines ja compten amb aquests parcs de salut que s’han habilitat amb l’adquisició d’aparells destinats a la practica esportiva. Es tracta d’aparells que han de permetre exercicis amb el mínim impacte articular, amb les mesures de seguretat adients i que puguin ser utilitzades per persones amb cadires de rodes, en cas necessari.

La portaveu socialista també ha afirmat que molts d’aquests municipis van poder habilitar aquests parcs gràcies a les subvencions de la Diputació de Tarragona. Així mateix, ha recordat que programes de foment de l’esport endegats per l’Ajuntament de Valls com el “caminem als barris” han tingut una gran afluència d’inscrits el que afegeix un nou argument a favor d’instal·lar a Valls aquests parcs de salut.


En un altre ordre de coses, el PSC també proposarà al ple que s’estudiï la possibilitat d’implantar un sistema de recollida d’olis de cuina usats a la ciutat de Valls, descentralitzant-lo de la deixalleria municipal. “Ara mateix, a Valls tan sols es pot recollir l’oli de cuina usat a la deixalleria municipal que es troba al polígon industrial. El fet que tan sols hi hagi un punt de recollida que, a més, s’ubica fora del nucli de la ciutat en dificulta la recollida. Per això entenem que és adient que l’Ajuntament explori vies alternatives per augmentar-ne la quantitat recollida”, ha conclòs la regidora socialista.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada