dilluns, 31 de desembre del 2012

UN COP MÉS, CAP TARRAGONÍ AL GOVERN D'ARTUR MAS



Què haurem fet la gent de les comarques del sud de Catalunya perquè, un cop més CIU no hagi posat ningú de les nostres terres al Govern ?


No és un tema menor, ho puc assegurar. Els governs d’esquerres que presidiren Pasqual Maragall i José Montilla van comptar amb diversos consellers: Marta Cid, Josep Bargalló, Josep Lluís Carod, Xavier Sabaté.

Artur Mas no ha tingut a bé nomenar cap conseller de les comarques del Camp de Tarragona ni tampoc de les Terres de l’Ebre

No sembla que ERC, el nou soci de CiU aquesta legislatura hagi tingut cap influència tampoc en els nomenaments del nou, ( nou ? ) Govern

Venim d’un govern que no ha pogut exhibir cap element positiu en la seva gestió. Era el govern que el propi Artur Mas va definir com dels millors i es veu que a les comarques del sud no hi havia, entre les més de 700.000 ànimes, cap home ni cap dona que fos dels millors. L’efímera legislatura que deixem va finir sense que el President aconseguís cap dels seus tres objectius (recordem, la revitalització econòmica, el manteniment de l’Estat del Benestar i el Pacte Fiscal) però el mantra de la independència ho va dissimular tot.

Ara, en una legislatura en la qual es veu que es lliurarà la mare de totes els batalles i en què es necessitarà, segons diuen, gent experta, preparada i molt hàbil, Artur Mas tampoc no considera que disposem a les nostres comarques de cap persona adornada amb aquestes qualitats.

Sempre he sospitat que a Barcelona la dreta ens considera als del sud poqueta cosa, però no sabia que això arribés a l’extrem del no res.

Article d'opinió de Xavier Sabaté publicat al Diari de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada