dimarts, 4 de gener del 2011

EL VENDRELL, CUNIT I CALAFELL VAN REGISTRAR 895 NOUS CONTRACTES DE TREBALL DURANT EL MES PASSAT


La senadora de l’Entesa Catalana de Progrés i alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, ha fet públic avui que “segons les darreres dades oficials del Ministeri de Treball durant el mes passat es van registrar un total de 895 nous contractes de treball al Vendrell, Cunit i Calafell.” En concret, 559 nous contractes al Vendrell, 210 a Calafell i 126 a Cunit.

Segons ha explicat la senadora socialista, “a la comarca del Baix Penedès el sector serveis lidera la creació de nova ocupació. Així, d’aquests 895 nous contractes un total de 721 corresponen al sector serveis (448 al Vendrell, 168 a Calafell i 105 a Cunit). En canvi, tant la construcció com la indústria continuen acusant de ple els efectes de la crisi econòmica.”

En relació a aquestes dades Judith Alberich ha assenyalat que “les darreres mesures endegades pel Govern, en especial la reforma laboral, tenen com a objectiu incentivar la generació de nous llocs de treball i també fomentar la contractació indefinida. En aquest sentit, només cal recordar que tan sols el 12% del total de contractes que s’han signat a la província de Tarragona aquest 2010 són contractes indefinits.”

“Reduir la precarietat, acabar amb la inseguretat laboral i impulsar la contractació continuaran sent els objectius del Govern durant aquest 2.011 en matèria de treball”, ha assegurat l’alcaldessa de Cunit que també és la portaveu d’economia del grup de l’Entesa Catalana de Progrés al Senat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada