divendres, 14 de gener del 2011

EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA DE TARRAGONA EXIGEIX A CIU QUE EL PRESIDENT DEL PORT SIGUI DE TARRAGONA


“El president del Port només pot ser de la ciutat de Tarragona i qualsevol altre opció és inacceptable”. Així ho ha manifestat aquest dijous la portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Begoña Floria, que reclama a CiU i al president Artur Mas que garantitzi que el president l’Autoritat Portuària segueixi sent de la capital, i no d’altres municipis de la demarcació com s’està especulant durant aquests darrers dies. “Allà on CIU està decidint, Tarragona perd i així ho hem pogut constatar en la configuració del Govern del país on la representació de persones de la ciutat ha quedat relegada a tercera o quarta fila”, ha dit Floria.

Per la portaveu del grup municipal socialista, “el millor president de l’Autoritat Portuària és Josep Anton Burgasé, aquest seria el nostre candidat. Dit això, està clar que l’actual Govern d’Artur Mas nomenarà un altre president i el que exigim és que també sigui de la ciutat, perquè el Port és la major empresa de Tarragona i la seva vinculació amb la capital és històrica, amb connotacions econòmiques i socials molt importants de les quals no ens podem permetre el luxe de prescindir.”

Els nomenaments d’aquests dies demostren que la coalició nacionalista confia molt poc en la seva gent de Tarragona, que creu que no són dignes del govern dels millors. “Ens dol aquesta valoració i ens sorprèn la manca de reacció del Grup Municipal de CiU davant el que està passant. És per això que ens veiem obligats a sortir per defensar la ciutat i que la presidència del Port segueixi estan en mans, com fins ara, d’una persona de Tarragona”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada