dijous, 9 de desembre del 2010

ROBERT BENAIGES ÉS EL NOU PORTAVEU DEL GRUP SOCIALISTA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA


L’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, és el nou portaveu del grup socialista a la Diputació de Tarragona. Benaiges substitueix el fins ara portaveu, Josep Guasch, que deixa aquesta responsabilitat política per motius personals.

En el moment de fer pública aquesta decisió, Robert Benaiges ha estès la ma al Govern de la Diputació, format per CiU i PP, per tal de “ajudar en l’àmbit que sigui necessari. El nostre grup té la voluntat de col·laborar amb el Govern per millorar la qualitat dels serveis que la Diputació presta a les ciutats i pobles de la província.”

El nou portaveu del grup socialista ha afirmat que “l’actual legislatura arriba al seu final, sense pena ni glòria. La veritat és que ningú ha notat grans canvis. El senyor Poblet no ha estat capaç de complir els ambiciosos objectius que es va proposar a l’inici del mandat.”

Robert Benaiges ha posat tres exemples concrets. “Què ha passat amb el pressupost per objectius que se’ns va presentar el primer any? El segon any ja va desaparèixer. Què ha passat amb el pla general de carreteres? I amb la comissió d’infraestructures? En aquests moments la Diputació es gestiona tecnocratament, sense prendre decisions polítiques...”

El portaveu socialista considera que el que ara cal és definir plans específics per totes aquelles àrees que afecten als serveis que oferim als ajuntaments, per exemple, equipaments i infraestructures.

Finalment, Robert Benaiges ha demanat a Josep Poblet que aclareixi la incertesa en relació a les seves responsabilitats polítiques. “Quin serà el seu futur polític? En aquests moments no ho sabem. Nosaltres entenem que la Diputació mereix tenir una persona al capdavant que assumeixi la seva presidència en exclusiva. El senyor Poblet ha de decidir que fer i aclarir si pensa fer simultània la seva condició de president de la Diputació, d’alcalde de Vila-seca i ara de diputat al Parlament de Catalunya”, ha afirmat el portaveu del PSC a la Diputació de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada