dijous, 16 de desembre del 2010

ARRENCA LA LEGISLATURA


Aquesta setmana s’ha constituït el Parlament de Catalunya que haurà de legislar durant aquests propers quatre anys, uns anys que seran decisius per conduir la sortida a la greu crisi econòmica que estem patint des de fa dos anys. D’acord amb els resultats de les eleccions del passat mes de novembre correspon a CiU la responsabilitat de presidir el Parlament, formar Govern i liderar aquestes actuacions que el país necessita i que Artur Mas es va oblidar de concretar durant la campanya.

Des del grup socialista reiterem el nostre compromís amb el conjunt de la ciutadania, no només amb els nostres electors. No estalviarem esforços a l’hora de treballar per arribar a punts d’acord en positiu que ajudin a conduir-nos cap al camí de la sortida de la crisi, única direcció en la que volem anar. La nostra autèntica obsessió és fer tot el possible des del món de la política per generar nova ocupació i crear nous llocs de treball adreçats a aquells que es troben a l’atur i estan acusant de ple els efectes de la crisi. Per això tornem a posar damunt la taula la proposta que vam anunciar durant la campanya per impulsar un pacte per a l’ocupació al Camp de Tarragona per crear 16.000 nous llocs de treball a les nostres comarques en tots els sectors emergents de la nostra econòmica (sector agroalimentari, economia verda, sector serveis, logística...). Ningú ens superarà en el nostre empeny de fer front al repte número 1 que han d’afrontar els ciutadans en el seu dia a dia quotidià: la dificultat d’arribar a final de mes.

També vull tornar a explicitar un altre dels compromisos que vam adquirir durant la campanya electoral. Els quatre diputats socialistes per la demarcació de Tarragona que vam sortir elegits a les eleccions del 28-N dedicarem tots els nostres esforços a treballar des del Parlament per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans. Per a fer-ho cal en primer lloc mantenir les polítiques d'ocupació, de benestar i els serveis públics que CiU ha anunciat que vol retallar. Posarem tot el nostre esforç en respondre amb el nostre treball a la confiança dels més de 55.000 ciutadans de les nostres comarques que van votar la candidatura del PSC a les eleccions.

Finalment, com a vallenca, seguiré vetllant perquè els interessos de Valls i del conjunt de l’Alt Camp estiguin ben representats i defensats al Parlament de Catalunya. Molts dels projectes que ens afecten com a ciutat i com a comarca passen pel Parlament i estaré especialment atenta a vetllar per tal que arribin a bon port.

Ho vaig dir durant la campanya i ho torno a repetir ara, aquests propers anys seran decisius per sortir de la crisi i configurar la ciutat, la comarca i el país que volem per als nostres fills i per al nostre futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada