dimarts, 14 de desembre del 2010

ANTONI BRULL EXPLICA ELS REPTES DEL PSC A SALOU


El candidat socialista a l’alcaldia de Salou, Toni Brull, ha participat aquest matí en un esmorzar informatiu amb els mitjans de comunicació de Salou i de la demarcació. En la trobada, que ha tingut lloc a la seu socialista “José Conteras”, Brull ha estat acompanyat pels regidors a l’Ajuntament Rosa Pasquina, Daniel López i Sonia García; pel secretari d’organització del PSC de Salou, Sisco Navarro, i pel secretari d’organització de la JSC de Salou, David González.

Durant la trobada, Toni Brull ha tingut oportunitat de parlar sobre els aspectes més destacats de l’actualitat política municipal, dels projectes de futur dels socialistes així com de les eleccions municipals del proper mes de maig.

El candidat ha donat a conèixer que durant els propers mesos una comissió d’experts articularà les propostes programàtiques amb les que els socialistes concorreran a les eleccions. Però Brull ha volgut avançar que el desmantellament de la via del tren, la conversió del sector 03 en una zona esportiva i comercial, el port esportiu i la revisió del consorci de Port Aventura seran algunes de les principals propostes dels socialistes per aquesta nova legislatura.

Segons ha detallat el candidat socialista “el projecte dels socialistes de Salou s’articula al voltant de 4 grans eixos: la ciutat, les persones, el lideratge territorial i la identitat”. En relació amb l’àmbit de les persones Brull ha manifestat que “és necessari tornar a impulsar la participació ciutadana com l’eix motor de l’acció del govern ja que la participació és la llavor que vertebra la cohesió social i la dinamització cultural”. “Els socialistes considerem que cal donar més rellevància als àmbits de les polítiques publiques amb més component social com l’esport, l’educació, els serveis socials i les polítiques de Joventut”.

En el capítol de lideratge territorial, Brull ha estat taxatiu: “Salou ha de tornar a ser la capital de la Costa Daurada, ha de tornar a erigir-se com referent turístic per excel·lència”. En aquest sentit, el candidat considera que cal deixar de banda les disputes polítiques estèrils i personalistes i és necessari “impulsar un nou projecte que miri cap el futur, que generi il·lusió i confiança entre tots els agents socials i empresarials dinamitzadors de l’economia”

En darrer terme, el candidat socialista ha fet una enèrgica defensa de la identitat com un valor per a la ciutat i la seva ciutadania: “la identitat cohesiona i la cohesió és el motor que fa que un municipi aconsegueixi desenvolupar les oportunitat que poden fer imparable a una ciutat”. Brull creu que el nou govern municipal “ha de tornar a generar en la ciutadania aquell sentiment d’orgull per ser i sentir-se de Salou”.

Sobre la candidatura socialista

Brull també ha dedicat una part de la trobada a parlar d’equips: “una de les primeres tasques que tinc per davant és formar el millor equip possible per aquest projecte”. Un equip que, segons el candidat, “no anirà darrera del candidat sinó al seu costat”. Segons Brull, “serà el millor i més preparat equip, un equip que el dia després de les eleccions estarà en disposició de prendre decisions i posar-se a treballar per a la ciutat”.

Brull ha donat a conèixer que valora la possibilitat d’incorporar independents a les llistes del PSC: “volem que el nostre projecte s’obri a la societat civil, volem incorporar persones a les nostra candidatura que tinguin la mateixa visió de la ciutat que tenim els socialistes”.

Sobre la resta de formacions polítiques que concorreran a les eleccions

Durant l’esmorzar també hi ha hagut temps per valorar el panorama polític actual de Salou i el que es dibuixarà després de les eleccions de maig. Sobre l’elevat nombre de candidatures que poden arribar a concórrer a les eleccions, Brull considera que “és un nombre excessiu que ens hauria de portar a totes les formacions a una profunda reflexió per esbrinar el perquè d’aquesta fragmentada situació política”. Així mateix, el candidat socialista creu que aquest ampli “espectre polític” comportarà “un repartiment dels vots que impedirà la formació de majories sòlides en el proper govern municipal”.

Sobre la política d’aliances post-electorals, Brull ha considerat que és “massa aviat” per parlar de pactes però ha puntualitzat que no serà possible pactar amb qui ha renunciat als seus principis i ha venut la seva ciutat per ostentar el càrrec d’alcalde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada