dimecres, 26 de juliol del 2017

JOAN RUIZ: “ADIF REPARARÀ ENGUANY TRES PONTS SITUATS A REUS PER UN IMPORT DE 174.420 EUROS”



El diputat del PSC al Congrés Joan Ruiz ha informat avui que ADIF repararà aquest 2017 tres ponts situats en el traçat ferroviari de la línia Lleida-Reus-Tarragona per un import total de 174.420 euros. Els ponts es troben situats als punts quilomètrics 89,2, 89,9 i 88,8.

Així es desprèn de la resposta oficial per escrit del Govern a les preguntes i requeriments del grup socialista en aquest sentit.

“En concret, les actuacions consisteixen en el sanejament dels paràmetres de formigó, neteja i passivament de les armadures malmeses per procedir a la recomposició de les seccions amb morter d’alta resistència, la recuperació general dels ponts i l’estabilització dels murs d’acompanyament, amb l’execució d’un contrafort a tota la longitud cimentat amb pilones en tot el terreny.”

En la mateixa línia el projecte contempla la regularització de les alçades dels estreps mitjançant morter amb l’objecte de reparar les pèrdues de material que hagi patit per l’erosió dels anys. Finalment s’executaran les obres de passeigs de serveis a ambdós costats dels ponts.

En relació a aquesta qüestió el portaveu socialista a l’Ajuntament de Reus Andreu Martin ha afirmat que “des de sempre els socialistes hem treballat per garantir als reusencs i als usuaris d’aquesta línia un servei més modern, més segur i més ràpid i per això vàrem demanar al nostre grup parlamentari a les Corts Generals que incidís sobre aquest tema que afecta la vida diària de centenars de reusencs i reusenques.”

En aquest sentit, el grup municipal socialista considera que la millora d’aquests ponts permetrà millorar la seguretat dels vehicles i dels vianants i afavorirà la mobilitat a la zona.

“Demanem ara a ADIF celeritat a les obres ja que es tracta d’un acció menor en temes de quantia econòmica i, per tant, perfectament realitzable en el menor termini de temps possible. Demanem també que es doni tota la informació necessària tant als veïns com als industrials de l’àrea afectada pels treballs. En tot cas estarem amatents a aquesta qüestió i demanarem al nostre grup parlamentari que vetlli per l’execució d’aquestes necessàries obres de millora.”


“És el treball constant i eficaç allà on toca, sense numerets ni escarafalls, el que dóna resultats fructífers al servei dels reusencs i reusenques”, ha emfatitzat el portaveu socialista.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada