dimecres, 31 d’agost del 2016

EL PSC DEMANA AL CONGRÉS LA MILLORA DELS ACCESSOS DE LA N-340 AMB AMPOSTA



El diputat al Congrés per Tarragona Joan Ruiz ha explicat avui que el grup socialista ha preguntat al ministeri de Foment quan té intenció d’executar els treballs de millora dels accessos de la carretera nacional 340 amb el municipi d’Amposta, a les terres de l’Ebre.

Joan Ruiz ha recordat que “estem parlant d’unes obres que s’haurien d’haver dut a terme fa dos anys i que semblen estar ajornades sine die. La reivindicació en aquest sentit és unànime a la ciutat, en especial, la millora de la zona que travessa el canal dret del riu Ebre i que es creua amb la carretera de Sant Jaume d’Enveja. No hi ha motius per dilatar més aquestes obres necessàries i per això hem decidit portar el tema al Congrés.”

En concret el grup socialista ha preguntat al ministeri de Foment si ja ha redactat el projecte constructiu i quin seria el calendari d’execució dels treballs. Segons ha detallat el diputat tarragoní la resposta del ministeri serà contestada per escrit.

Així mateix, Joan Ruiz també ha preguntat als responsables de Foment quin és el calendari previst dels treballs per habilitar una nova rotonda en el punt quilomètric 1.078 a l’alçada d’Amposta. Una rotonda, cal recordar-ho, que compta amb el rebuig del consistori de la capital del Montsià que considera que el que cal és dur a terme ja les obres de millora dels accessos de la carretera amb el nucli urbà.

Precisament en aquest sentit s’ha manifestat el portaveu socialista a l’Ajuntament d’Amposta Francesc Miró qui s’ha compromès “a portar allà on toqui tots els temes que afecten Amposta i la seva gent, ja sigui el Congrés, el Parlament de Catalunya o si s’escau a les institucions europees. Per això mateix hem demanat al nostre grup parlamentari que preguntés al ministeri directament a les Corts Generals ja que desconeixem encara les intencions reals de Foment en aquesta qüestió cabdal pels ampostins i ampostines.”


“Des del grup socialista sempre hem defensat que cal arranjar els accessos per carretera a Amposta per millorar les comunicacions dels ciutadans, garantir-ne la seguretat i fomentar la competitivitat del nostre teixit econòmic. Creiem també que aquests treballs no suposen, en cap cas, una despesa econòmica que pugui tirar enrere la voluntat del ministeri de Foment. És necessari, és de justícia i és imprescindible pels interessos objectius de la nostra ciutat iniciar ja els treballs sense noves dilacions. Aquesta és la nostra convicció i per això continuarem treballant en aquesta direcció”, ha reblat Francesc Miró.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada