dimarts, 23 d’agost del 2016

EL PSC DE PERAFORT DENUNCIA EPISODIS CONTINUATS DE MALES OLORS GENERALITZADES AL POBLE



El portaveu del PSC a Perafort i Puigdelfí, Daniel Esparza, ha denunciat aquest dimarts que “durant aquestes setmanes d’estiu s’han registrat episodis de males olors molt acusades al municipi. No es tracta d’episodis puntuals sinó de fets que s’han anat reproduint en el temps. En concret, durant tres o quatre dies de la setmana passada l’olor, realment pestilent, era insuportable i va obligar molts veïns a tancar les finestres malgrat la calor de l’estiu.”

El regidor socialista ha afirmat que com a conseqüència d’això molts veïns van trucar al telèfon d’emergències 112 i també es van posar en contacte amb el grup municipal socialista per denunciar aquesta situació i demanar informació sobre aquestes males olors.

“Davant d’aquesta realitat ja anunciem que portarem el tema al ple municipal per tal que l’Ajuntament faci les accions oportunes per evitar que aquests episodis es tornin a produir. Cal tenir present que estem a l’estiu, amb temperatures molt altes, i que aquesta olor pestilent molesta i obliga als veïns a tancar portes i finestres. Entenem que aquesta tessitura és incompatible amb els paràmetres de neteja i de salubritat públiques que es mereixen els veïns de Perafort i Constantí”, ha emfatitzat Esparza.  

El grup socialista afegeix que aquests episodis de pudors poden tenir el seu origen en el vessament de purines com a fertilitzants per a tasques agrícoles. “Malgrat això preferim que es facin els treballs tècnics necessaris per determinar realment l’origen d’aquestes males olors insuportables. El que per a nosaltres està claríssim és que aquests episodis de pudors han d’acabar perquè molts veïns de Perafort i Puigdelfí estan farts d’haver de conviure amb aquestes olors pestilents.”


En primer terme el grup municipal socialista presentarà una bateria de preguntes i propostes al ple municipal demanant a l’Ajuntament que actuï per eradicar aquests episodis de la vida quotidiana del poble. “Tot i això no descartem que si aquesta situació persevera demanem al grup parlamentari socialista que porti el tema a la Comissió de Medi Ambient i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya. Arribarem allà on faci falta per acabar amb aquesta realitat del tot intolerable”, ha conclòs el portaveu del PSC.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada