dijous, 2 de juny del 2016

JOAN RUIZ: “EL COMPROMÍS DELS SOCIALISTES AMB ELS JOCS MEDITERRANIS DE TARRAGONA 2017 ÉS TOTAL I ABSOLUT”



El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions del 26-J, Joan Ruiz, ha emfatitzat aquest dijous el suport “total i absolut” dels socialistes amb els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017.

En aquest sentit, Joan Ruiz ha recordat que el mateix Pedro Sánchez va venir a Tarragona ara fa un any per garantir que un Govern presidit per ell “abocarà tots els recursos econòmics necessaris per assegurar que els Jocs es facin i que siguin un èxit.” L’actual presidenciable socialista va visitar la pista d’atletisme de Campclar i va afirmar que els Jocs són un projecte de país, d’interès per al conjunt dels ciutadans i una enorme oportunitat històrica.

“Els socialistes no ens plantegem ni com a una hipòtesis que els Jocs no es facin per la desídia d’uns pocs que renuncien als seus compromisos. Reiterem avui el que hem dit sempre: els Jocs representen un projecte de futur que suposen una gran oportunitat a nivell de creació de nous llocs de treball, de projecció exterior de tota la província de Tarragona i de integració i desenvolupament dels barris de la ciutat que els acolliran.”

“Perdre’ls per culpa dels incompliments d’alguns seria un gravíssim error que la ciutat no perdonaria. Però no em vull plantejar aquest escenari perquè estic convençut que el futur Govern presidit per Pedro Sánchez rubricarà amb fets aquest compromís amb els Jocs de Tarragona de comú acord amb l’Ajuntament i l’impuls de la immensa majoria de la societat tarragonina”, ha afirmat el candidat socialista.

Finalment, Joan Ruiz ha recordat l’esforç que els socialistes han fet aquests darrers anys tant al Congrés, com al Senat, com al Parlament de Catalunya per impulsar conjuntament mocions de suport i consignacions pressupostàries destinades a aquesta gran oportunitat històrica per Tarragona i pel conjunt de la província que representen els Jocs de l’any vinent.


“Podem renunciar o perdre, des del més estricte sentit comú, un projecte que implicarà la creació de més de 11.000 nous llocs de treball als sectors turístic i de la construcció a la província, generar un impacte sobre l’activitat econòmica superior als 900 milions d’euros, o que serà seguit per 250 milions d’espectadors per la televisió? Jo crec, rotundament, que no”, ha conclòs el cap de llista socialista per Tarragona.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada