dimarts, 19 de gener del 2016

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN SOBRE ELS PROBLEMES DE SALUT DENUNCIATS PELS TREBALLADORS DE LA PRESÓ DE MAS D’ENRIC



La diputada socialista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha entrat al registre del Parlament una bateria de preguntes al Govern en relació als problemes de salut que van denunciar alguns treballadors de la presó de Mas d’Enric, al Catllar, aquest passat mes de desembre.

En concret, el grup socialista vol saber quines mesures s’han pres per determinar les causes d’aquests problemes de salut, quin seguiment s’ha fet de l’estat de salut dels treballadors afectats i quines mesures s’han pres per eliminar les causes d’aquestes molèsties. 

Cal recordar que alguns treballadors del centre van denunciar haver patit problemes respiratoris i digestius que els van comportar nàusees i vòmits.

En relació a aquesta qüestió la diputada socialista ha afirmat que “estem parlant d’un centre que va impulsar l’anterior Govern catalanista i d’esquerres malgrat que el Govern de CiU va dilatar la seva obertura definitiva. La veritat és que vam patir endarreriments injustificats per part d’un Govern més preocupat en debats teòrics que en impulsar els equipaments que el país necessita.”


“Des del grup socialista, ja anuncio, que seguirem fil per randa tots els temes que afectin les comarques tarragonines durant tot el mandat i serem la veu del territori al Parlament. No pot ser que continuem instal·lats en via morta mentre les comarques tarragonines continuen a la cua del país en inversions de la Generalitat. No entenem aquest menyspreu i lluitarem políticament al Parlament per garantir les inversions que Tarragona, pel seu pes demogràfic i pel dinamisme de la seva societat, reivindica i es mereix”, ha emfatitzat la diputada vallenca.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada