dilluns, 3 d’agost del 2015

CONSTITUÏDA LA NOVA EXECUTIVA DE LA JSC DE CALAFELL



L’assemblea de la JSC de Calafell ha elegit per unanimitat la nova comissió executiva de l’agrupació. Així, repeteix com a primera secretària Noemí Espigares, Emma Gallardo és la nova secretària d’organització i Jefferson Doñe és secretari de formació.  

Així mateix, l’assemblea ha elegit Jefferson Doñe i David Lorente com a representants de la JSC de Calafell en el Consell de Federació de la JSV i a Emma Gallardo com a consellera nacional de l’agrupació.  

Durant la seva intervenció Noemí Espigares ha subratllat el compromís de la JSC “de defensar els interessos del jovent al nostre municipi. Volem ser la veu dels joves al carrer i també a l’Ajuntament. A Calafell, com a la resta del país, necessitem créixer i millorar en oportunitats de treball, de formació i d’oci adreçat als joves.”


En aquest sentit, la primera secretària de l’agrupació ha recordat que “la combinació de crisi econòmica i de retallades de drets socials ha provocat que la nostra generació sigui, objectivament, la que pitjor ho ha tingut per tirar endavant. Nosaltres entenem que davant d’aquesta tessitura cal reforçar els serveis i prestacions municipals per ajudar als joves que, d’altra banda, són el futur de Calafell.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada