dimarts, 28 de juliol del 2015

ANDER BASTERRETXEA: “HA ARRIBAT L’HORA DE QUÈ EL RESPECTE A LA PLURALITAT POLÍTICA SIGUI UNA REALITAT A VILA-SECA”



Els grups municipals a l’oposició a l’Ajuntament de Vila-seca han presentat tres mocions conjuntament a fi i efecte d’elaborar un reglament orgànic municipal, un reglament de participació ciutadana i una comissió per modificar els estatuts dels patronats de música i de turisme del municipi.

Cal subratllar que és el primer cop que els cinc grups que estan a l’oposició a l’Ajuntament de Vila-seca (PSC, C’s, PP, decidim i VSEC) es posen d’acord per presentar propostes al ple de manera conjunta.

Segons ha destacat el portaveu socialista Ander Basterretxea, “per desgràcia ja fa temps que a Vila-seca patim el personalisme i la vanitat política de l’alcalde i del seu equip de Govern que sempre han menystingut als grups de l’oposició. Aquest menyspreu s’ha d’acabar, hem de fomentar la participació, el pluralisme i l’entrada d’aire nou a Vila-seca i als seus òrgans municipals. Precisament per això hem decidit sumar forces amb la resta de grups per diu prou a aquest monòleg permanent al que ens té acostumats el senyor alcalde.”


En un altre ordre de coses, el grup municipal socialista presentarà també al ple d’aquest divendres dues mocions més, una demanant l’elevació dels passos de vianants i la millora de la seva il·luminació a fi i efecte de millorar la seguretat dels ciutadans. La segona, demana la reprovació del ple a la llei orgànica de seguretat ciutadana que ha impulsat el Govern del PP.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada