dimecres, 17 d’octubre del 2012

ELENA SALINAS: “EN ELS DOS ANYS DE GOVERN DE CiU L’ATUR AL BAIX CAMP S’HA INCREMENTAT EN UN 12,5%”



La candidata socialista al Parlament, Elena Salinas, ha denunciat aquest dimecres que “durant els dos anys de Govern “dels millors” de CiU i Artur Mas l’atur a la comarca del Baix Camp s’ha incrementat en un 12,5%. En concret, el nombre d’aturats a la comarca ha crescut en 1.848 persones, de les quals la meitat corresponen a la ciutat de Reus.”



Per a la candidata del PSC això exemplifica el “fracàs absolut” de CiU en el repte més important d’aquesta legislatura i en la promesa estrella d’Artur Mas durant la campanya electoral: reduir l’atur a la meitat. “Doncs bé, lluny de reduir el nombre de desocupats, l’atur a la nostra comarca s’ha incrementat, fins i tot, per damunt de la mitjana nacional. En aquests moments a Reus l’atur supera les 10.000 persones i a Cambrils les 2.500, totes dues ciutats en mans de Governs de CiU i PP.”


Elena Salinas ha emplaçat als ciutadans del Baix Camp ha rebutjar amb el seu vot el proper 25 de novembre “a aquells que han governat durant dos anys a cop de tisora i que es presenten davant la ciutadania amb el trist balanç d’haver reduït la inversió en educació, sanitat i dependència als nivells de 2004.”


“De fet, la única promesa electoral que ha complert el Govern de CiU ha estat suprimir l’impost de successions per a les grans fortunes. Gràcies a aquesta brillant iniciativa la Generalitat ha deixat de recaptar 150 milions d’euros mentre, al mateix temps, ha executat tres grans retallades dels serveis i prestacions socials bàsiques.”


Finalment, la candidata reusenca ha recordat “el trist paper que han de representar tant el senyor Pellicer com la senyora Alegret que es van passar els quatre anys de la passada legislatura demanant dimissions un dia sí i l’altre també pel que consideraven dades “intolerables” de l’atur a Reus i comarca. Si aquelles dades eren “intolerables” ara que han crescut per damunt de la mitjana nacional que són?”


En darrer terme Elena Salinas ha reiterat el compromís del PSC de “combatre l’atur i destinar el màxim de recursos públics possibles per evitar que els ciutadans que es troben sense feina quedin orfes de qualsevol prestació davant dels efectes devastadors de la crisi. En aquest sentit, ens preocupa que aquesta ànsia retalladora que demostren CiU i PP a la Generalitat i al Govern central s’orienti, altre cop, cap a la limitació de les prestacions als aturats.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada