divendres, 7 de setembre del 2012

EL PSC DE SALOU I DE VILA-SECA VALOREN POSITIVAMENT L’ACORD EMPRESARIAL QUE PERMET LA CREACIÓ DEL NOU COMPLEX TURÍSTIC PERÒ DEMANEN SABER QUE PASSARÀ AMB EL PROJECTE ANTERIOR



Les agrupacions socialistes de Salou i de Vila-seca han valorat positivament l’acord empresarial presentat avui a Barcelona que suposa la creació d’un gran complex turístic i d’oci al costat de Port Aventura.



Tant Alberto Miñambres, portaveu socialista a Vila-seca, com Toni Brull, portaveu socialista a Salou, han celebrat “un acord que permetrà generar milers de nous llocs de treball i que suposarà l’arribada de desenes de milers de nous visitants a l’any al Camp de Tarragona.”


Un cop dit això, ambdós portaveus socialistes han demanat “conèixer amb detall com quedarà el projecte immobiliari “vivir en lumine” que es va presentar ara fa un any, que s’ha promocionat a Espanya i a l’estranger (fins i tot s’havia promocionat a Rússia), i que encara està operatiu avui mateix per la xarxa. Un projecte que ocupa els terrenys que sembla que ara ocuparà aquest nou gran complex d’oci. El nou projecte substitueix a l’anterior? Amb quines condicions? S’ha parlat ja amb els operadors? Volem respostes a tots aquests interrogants.”


Pel que fa al nou gran centre turístic Alberto Miñambres i Antoni Brull han demanat que “s’inclogui el nom de la marca Costa Daurada. Ja fa molts anys que tots els agents locals estem fent un esforç molt important per donar a conèixer la nostra singularitat com a atractiu turístic i ara no podem deixar passar aquesta oportunitat per reforçar aquesta identitat.”


“Així mateix, caldrà conèixer quines infraestructures, principalment viàries, d’aigua, energètiques i de tractament de residus s’haurien de contemplar i com es construirien. Serà també una bona ocasió per aplicar tècniques i procediments mediambientalment eficients i sostenibles.”


Finalment, ambdós líders socialistes han reiterat la seva disposició a col•laborar en allò que estigui a les mans dels grups municipals socialistes de Salou i Vila-seca per consolidar aquest projecte i fer que arribi a bon port.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada