dimarts, 28 de setembre del 2010

LA DARRERA LÍNIA DE CRÈDIT ADREÇADA AL SECTOR TURÍSTIC PERMET INVERTIR 13.359.490 EUROS A LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA


Segons ha donat a conèixer avui el diputat socialista al Congrés per Tarragona, Anton Ferré, “la darrera línia de crèdit impulsada pel Govern per ajudar al sector turístic (la línia ICO-FuturE 2010) ha suposat una inversió directe de 13.359.490 euros per la província de Tarragona,”

“En concret, s’han pogut finançar un total de 92 actuacions a les comarques tarragonines a fi i efecte de millorar les infraestructures i equipaments turístics de casa nostra. L’import total de les actuacions ha ascendit a 19.351.256 euros.”

Cal destacar que la majoria de les actuacions endegades a Tarragona han consistit en la implantació de les noves tecnologies al sector turístic i a accions de millora de l’eficiència energètica de les seves instal·lacions.

En relació a aquesta línia de l’ICO, que va entrar en funcionament al passat mes de març, Anton Ferré ha subratllat que “una província com la nostra, amb un pes tan important del sector turístic, s’ha vist molt beneficiada per aquesta nova línia de crèdit. Crec que la millora i innovació permanents d’un sector que, de fet, és un dels pilars que sustenta l’economia del Camp de Tarragona és una de les línies sobre les que hem de continuar incidint per crear nova ocupació.”

“Pel que fa al turisme, cal tenir en compte que el Govern ha invertit quasi 2.000 milions d’euros en aquest sector des de que va començar la crisi econòmica. Durant l’any passat es van posar en marxa el Pla Renove Turismo i el Pla FuturE2009 que ha tingut continuïtat enguany. Mitjançant aquests plans el Govern ha injectat 1.900 milions d’euros al sector turístic en aquests dos darrers anys, el que ha permès finançar quasi 7.000 projectes de millora dels equipaments turístics en el conjunt del país”, ha remarcat el diputat tarragoní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada