divendres, 24 de setembre del 2010

EL PSC DE LA BISBAL DEL PENEDÈS EXIGEIX A L’ALCALDE QUE DEIXI D’INSULTAR ALS REGIDORS DE L’OPOSICIÓ


El portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, Ramon Rovira, ha exigit a l’alcalde del poble, Josep Maria Puigibet, “que deixi d’insultar als regidors de l’oposició, que també representen una part de la ciutadania de La Bisbal. L’actitud del senyor Puigibet és absolutament reprovable. El principi bàsic en democràcia és el respecte a les opinions alienes, si no és capaç de respectar quelcom tan elemental el millor que pot fer és plegar.”

Ramon Rovira es refereix als incidents que es van produir dissabte passat després del ple que es va celebrar a l’Ajuntament. “Un cop acabat el plenari l’alcalde es va dedicar, davant de testimonis, a insultar al regidor socialista Josep Maria Cuadros i a la seva família enmig del carrer. És la culminació i el “summum” de l’actitud de menyspreu absolut que l’alcalde ha anat demostrant vers totes les veus que no siguin la seva i que no ha parat de créixer en el que portem de mandat municipal.”

“El que va fer el senyor Puigibet és indigne d’un alcalde demòcrata. L’emplacem, per enèsima vegada, a que tracti a tots els regidors municipals amb el respecte que es mereixen els representants de la voluntat popular. No pot ser que els veïns de La Bisbal tinguem un alcalde que només destaca per les seves reiterades sortides de to...”

Finalment, el portaveu socialista recorda que aquest incident es va produir després d’un ple on l’alcalde va fer una intervenció i després va tornar a negar la paraula als regidors de l’oposició “el que, tot i que per desgràcia ja estem acostumats, considerem un menyspreu intolerable a tots els ciutadans de La Bisbal.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada