divendres, 10 de setembre del 2010

EL PSC CONSIDERA MOLT PREOCUPANT QUE EL CAP DE LLISTA DE CIU PER TARRAGONA “POSI EN DUBTE” ELS BENEFICIS QUE SUPOSARIA LA IMPLANTACIÓ D’UNA PLANTA DE


El primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, ha qualificat avui com a “molt preocupants” les declaracions del cap de llista de CiU per Tarragona a les properes eleccions al Parlament, Josep Poblet, en les que aquest “posava en dubte” els beneficis que podria comportar pel territori la implantació d’una planta de vehicles de l’empresa xinesa Chery.

Xavier Sabaté ha dit que “per ser la primera vegada que parla sobre els problemes de casa nostra, s’ha lluït. CiU durant aquests quatre anys no ha aportat cap idea, ni cap compromís amb les nostres comarques. Ara sembla que, com el seu líder Artur Mas, vulgui posar pals a les rodes quan es tracta d’una nova implantació industrial. Hauria d’explicar quines són les opcions econòmiques que planteja per les comarques tarragonines.”

En aquest sentit, Sabaté considera que “enlloc de tancar portes i deixar perdre inversions que generarien nous llocs de treball a casa nostra en aquests moments de crisi econòmica, el que hauria de fer el senyor Poblet és aprendre, per exemple, del Port de Tarragona que ràpidament ha assegurat estar preparat per satisfer les necessitats que pugui tenir la implantació a Tarragona d’aquesta nova planta de vehicles.”

El primer secretari dels socialistes al Camp de Tarragona afirma que “les declaracions del senyor Poblet són impròpies d’un representant polític d’un partit que diu, per activa i per passiva, que vol governar el país. Quin crèdit ens mereix algú que posa en dubte una inversió d’aquesta magnitud?” s’ha preguntat Xavier Sabaté.

“El senyor Poblet viu fora de la realitat econòmica i social i ignora la feina que en els darrers anys s’ha fet per situar el nostre territori en el punt de mira internacional per a noves inversions com es demostra ara quan des de la Xina es pensa en les nostres terres. Aquí s’ha treballat i bé i ara no és moment de posar en dubte res perquè d’aquesta manera podem dificultar noves activitats econòmiques.“

Finalment, Sabaté ha demanat a la resta de formacions polítiques que treballin en positiu per aconseguir atreure inversions i equipaments que generin nous llocs de treball i millorin les condicions de vida dels ciutadans del Camp de Tarragona. “Aquesta és la nostra responsabilitat i, almenys, aquest és el compromís dels socialistes”, ha sintetitzat Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada