dimarts, 7 de setembre del 2010

ADIF HA INVERTIT 2.282.445 EUROS EN LA MILLORA DE LES ESTACIONS FERROVIÀRIES DE LA LÍNIA CONVENCIONAL ENTRE TARRAGONA I L’ARAGÓ


“ADIF ha invertit en els darrers dos anys un total de 2.282.445 euros adreçats a la millora de les estacions de la línia ferroviària de la línia convencional entre la ciutat de Tarragona i el límit de l’Aragó.” Així ho ha donat a conèixer avui el diputat tarragoní, Joan Ruiz, membre també de la Comissió de Foment del Congrés.

Joan Ruiz ha explicat que “ADIF té en marxa un pla de manteniment i millora de les estacions de la xarxa ferroviària a fi i efecte d’incrementar l’eficàcia del servei i reduir les incidències que puguin afectar als seus usuaris. Aquí a les nostres comarques durant el 2008 i el 2009 això ha suposat una inversió realment molt destacada que, fonamentalment, ha servit per millorar la senyalització i l’accessibilitat de les estacions.”

El diputat socialista a la Comissió de Foment ha especificat quines han estat les principals inversions a la província de Tarragona. Per estacions aquestes han estat:

Tarragona 80.957 euros per a la construcció de la xarxa de recollida d’aigües

Reus 110.670 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Vila-seca 44.572 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Flix 195.932 euros per al condicionament de les andanes

Riudecanyes-Botarell 21.868 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Marça-Falset 39.267 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Mora La Nova 59.184 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Riba-roja d’Ebre 33.169 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Ascó 25.417 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Els Guiamets 20.868 euros per a la millora de la senyalització de l’estació

Segons Joan Ruiz “el Ministeri de Foment du a terme, de manera permanent, actuacions com aquestes que he detallat amb la finalitat de garantir la seguretat a les estacions i millorar-ne les prestacions. Unes actuacions que es continuaran executant a la província de Tarragona durant aquest 2010”, ha assenyalat el diputat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada