dijous, 27 de maig del 2010

EL DESDOBLAMENT DE LA C-14 ENTRE REUS I ALCOVER HA SUPOSAT UNA REDUCCIÓ DEL 40% DEL TEMPS NECESSARI PER RECÓRRER AQUEST TRAM DE LA VIA


El diputat del PSC al Parlament per Tarragona, Àlex Martínez, ha explicat avui que “el desdoblament de la C-14 entre Reus i Alcover, executat durant aquesta legislatura, ha suposat un estalvi de temps pels seus usuaris d’un 40% en relació al que exigia la situació precedent. Així mateix, aquest desdoblament ha permès reduir de manera molt significativa la sinistralitat que registrava aquest punt de la xarxa viària, alhora que ha millorat la mobilitat dels ciutadans del Baix i de l’Alt Camp.”

Cal recordar que aquesta nova autovia de 10 quilometres de longitud ha comptat amb una inversió total de 56.986.000 euros. Així mateix, la Generalitat també ha impulsat la millora del tram de la C-14 entre Alcover i La Riba per un valor addicional de 1.385.529 euros.

Àlex Martínez ha posat aquesta actuació com a exemple de l’obra de Govern endegada per la Generalitat en matèria de millora de la nostra xarxa de carreteres, un conjunt d’actuacions que “han prioritzat la seguretat, el respecte al medi ambient i la millora de la mobilitat quotidiana dels ciutadans. Unes actuacions que s’han concretat amb noves carreteres lliures de peatges perquè el Govern entén que la mobilitat és un dret i que les persones ens hem de desplaçar sense haver de pagar un peatge.”

Segons el diputat reusenc això s’ha traduït en actuacions com el tercer carril de l’AP-7 entre Tarragona i El Vendrell, la nova A7 entre L’Hospitalet de l’Infant i Altafulla o la ja citada C-14 entre Reus i Alcover que han reduït tant el embussos com el nombre d’accidents de trànsit.

Finalment, Àlex Martínez ha contraposat aquesta “realitat del Govern liderat pel president Montilla amb la política que CiU va fer a la xarxa viària, poc ambiciosa, poc pensada per equilibrar el territori, i que no va millorar la seguretat. De fet, molts desdoblaments es van planejar a l’època de CiU però no van anar més enllà del dibuix del traçat perquè no hi havia voluntat política per tirar-los endavant.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada