divendres, 23 d’abril del 2010

LA WEB "REDTRABAJA" PREVEU INCORPORAR CENT OFERTES DE TREBALL CADA MES A TARRAGONA


Joan Ruiz, diputat del PSC per Tarragona i membre de la Comissió de Treball del Congrés, ha explicat avui que “la nova web redtrabaja.es del Ministeri de Treball preveu incorporar cada mes un centenar d’ofertes de treball a la província de Tarragona.”

El diputat tarragoní ha concretat que aquesta nova eina dels serveis públics d’ocupació neix amb el propòsit de posar en contacte de manera directe, senzilla i gratuïta als ofertants i als demandants d’ocupació. Així mateix també es pot obtenir el reconeixement de la prestació per desocupació a través d’Internet.

Ruiz ha detallat que “durant el període de proves aquest nou servei telemàtic ja ha permès gestionar quasi una quarta part de les prestacions per desocupació reconegudes en els darrers cinc mesos. En total, es poden dur a terme un total de 42 tràmits relacionats amb el món del treball a través d’aquesta nova xarxa redtrabaja.es.”

“Vull animar a tots aquells tarragonins que estiguin buscant feina a què registrin el seu currículum vitae en aquest nou servei. D’aquesta manera podran consultar el taulell d’ofertes laborals i també accedir a una agenda personal específica on gestionar la recerca d’un lloc de treball. En definitiva, es tracta d’una eina útil, que ja ha rebut el premi a la millor web de les Administracions Públiques, que és fruït de l’esforç que està fent el Govern per impulsar totes les mesures al seu abast per lluitar contra la crisi, generar nova ocupació i ajudar a aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la situació econòmica”, ha sentenciat el diputat tarragoní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada