divendres, 9 d’abril del 2010

EL MINISTERI DE FOMENT INVERTIRÀ ENGUANY 8.400.000 EUROS EN LA REHABILITACIÓ D’ESTACIONS DE TREN A LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA


Joan Ruiz, diputat del PSC per Tarragona i membre de la Comissió de Foment del Congrés ha detallat avui el volum inversor que el Ministeri de Foment està destinant a la província de Tarragona en concepte de rehabilitació d’estacions de tren actualment operatives.

Així, “el primer que cal destacar és que el Ministeri invertirà enguany 8.400.000 euros a la rehabilitació d’estacions de tren a la demarcació de Tarragona. D’altra banda, en aquests moments estan en execució un conjunt d’actuacions a la província per un import total que ascendeix a nou milions d’euros. Així mateix, ja s’estan duent a terme els estudis previs per a la redacció del projecte de modernització de l’estació de tren de la ciutat de Tarragona per un valor addicional de 2.500.000 euros.”

Joan Ruiz també ha recordat que durant l’any passat la inversió del Ministeri per aquest concepte es va elevar fins als 2.700.000 euros. L’any 2008 la inversió total a la província va ser de 1.800.000 euros

Segons ha explicat el diputat tarragoní ADIF té actualment en servei un pla de modernització i millora de la seva xarxa d’estacions que s’executa de manera permanent per tal de millorar l’accés, la seguretat i les prestacions d’aquestes estacions.

“El Ministeri no inverteix només en la millora de la xarxa ferroviària i la posada en servei de noves línies sinó que una part també molt important d’aquest esforç inversor s’adreça a modernitzar l’estat operatiu del conjunt d’estacions de tren, especialment de la xarxa d’estacions de mitjana distància, per tal d’aconseguir que els usuaris disposin d’un millor servei.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada