divendres, 19 de març del 2010

EL NOMBRE D’ACCIDENTS LABORALS A L’ALT CAMP CAU UN 27% EN RELACIÓ AL 2008


“Durant el 2009 es van registrar un total de 816 accidents de treball a la comarca de l’Alt Camp el que suposa una reducció d’un 27% en relació al nombre d’accidents comptabilitats a la comarca durant l’any 2008”, així ho ha confirmat avui la diputada vallenca al Parlament per Tarragona, Núria Segú, qui ha desgranat l’estat de la qüestió pel que fa a la evolució de la sinistralitat al Tarragonès durant l’any passat.

Així, segons la diputada socialista “durant l’any passat es van produir 108 accidents laborals lleus i 5 accidents greus a la nostra comarca. Per desgràcia, com a conseqüència d’aquests accidents tres persones van perdre la vida.”

Pel que fa als sectors productius, Núria Segú ha explicat que la majoria d’accidents es continuen registrant al sector serveis (335 accidents) i a la indústria (360), i en menor mesura a la construcció (90) i a l’agricultura (31). En percentatge i en termes absoluts la sinistralitat baixa a tots els sectors, en especial a la construcció i a la indústria.

En relació a aquestes dades Núria Segú ha afirmat que “les dades objectives demostren que l’esforç tant de la Generalitat com de l’Administració central per erradicar la sinistralitat del món de treball estan donant els seus fruïts. En aquest sentit, l’augment de les inspeccions de treball ha estat clau per millorar la prevenció en l’àmbit laboral. Els ciutadans van a treballar per guanyar-se la vida i no per perdre-la. Per això el Govern continuarà esmerçant esforços per garantir que es compleixin escrupolosament els protocols de seguretat en el món del treball.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada