dimarts, 1 de desembre del 2009

CARME CHACÓN: “DEMANO A ARTUR MAS QUE DIGUI ALS CATALANS QUE NO PACTARÀ MAI AMB EL PP MENTRE ELS POPULARS NO RETIRIN EL RECURS D’INCONSTITUCIONALITAT


La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha demanat a Artur Mas que “digui clarament als catalans que en cap cas pactarà amb el PP mentre els populars no retirin el recurs d’inconstitucionalitat que van presentar contra l’Estatut aprovat pel poble de Catalunya. Per desgràcia, els catalans ja sabem que sempre que ha pogut CiU ha elegit la dreta, ha elegit al PP per governar conjuntament, i no dubtarà a tornar-ho a fer si torna a sumar amb els populars.”

Carme Chacón ha fet aquestes declaracions en l’acte que el PSC ha celebrat avui a l’antiga audiència de Tarragona amb la presència de més de 250 persones. Un acte que també ha comptat amb les intervencions de Xavier Sabaté, primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, i de Joan Ruiz, secretari d’organització de la federació del PSC del Camp.

Durant la seva intervenció Carme Chacón ha assegurat que “CiU ja està treballant per un nou pacte CiU-PP després de les eleccions al Parlament de l’any que ve. Davant d’aquest escenari, els socialistes sabem que només amb un Govern de Progrés, encapçalat pel president Montilla, Catalunya tirarà endavant. Ara el que cal és fer un esforç addicional de pedagogia per explicar-ho als ciutadans.”

Així mateix, la ministra de Defensa ha explicat l’esforç que està fent el Govern per reforçar la inversió productiva adreçada a la nova economia sostenible i reforçar les polítiques socials (pensions, educació, salut, benestar, dependència, etc.) en aquests moments de crisi econòmica. “Mai els pressupostos generals de l’Estat han fet veure a Tarragona, i el conjunt de Catalunya, el volum inversor que està rebent del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero. L’autovia Tarragona-Montblanc, el Corredor del Mediterrani, l’antiga N-340, la autovia Reus-Tarragona, el Port, l’aeroport, etc. totes les grans infraestructures de comunicació que afecten a Tarragona estan en marxa.”

Per la seva banda, Xavier Sabaté ha remarcat “la gran tasca que estem fent per impulsar el creixement econòmic i social del Camp de Tarragona. Per posar només un exemple, en els darrers sis anys el nostre P.I.B. ha crescut més d’un 30%. Els socialistes continuarem treballant per tirar endavant aquestes comarques, impulsant el seu desenvolupament i garantint la seva cohesió social.”

Xavier Sabaté ha posat de relleu “el lideratge clar, en tots els sentits, dels socialistes davant de la resta d’alternatives d’una dreta que no té res més que les velles receptes de sempre. Algú se’n recorda de quins van ser els candidats de CiU i PP per Tarragona a les darreres eleccions al Parlament? Segú que ningú perquè ni se’ls veu.”

Finalment, Joan Ruiz ha demanat als afiliats i simpatitzants socialistes “un esforç en aquests mesos que queden fins a les eleccions al Parlament per explicar als ciutadans la transformació que està vivint Catalunya i Tarragona de la ma del Govern del president Montilla. La mobilització de tota la gran família socialista serà l’avantsala de la victòria del PSC a les eleccions del novembre.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada