dilluns, 11 de juny del 2018

EL PSC DEMANA AL PARLAMENT L’OBERTURA IMMEDIATA DE LA RESIDÈNCIA DEL CAPI D’HORTS DE MIRÓ DE REUS




El grup socialista al Parlament ha entrat a registre una proposta de resolució en la que es demana al Govern de la Generalitat l’obertura immediata de la residència del CAPI d’Horts de Miró de Reus.

En concret, segons ha explicat la diputata socialista Rosa Maria Ibarra, “volem que la Generalitat obri amb caràcter immediat les 24 places concertades, tal i com va anunciar el mateix Govern l’octubre de l’any passat.”

Així mateix, la moció demana l’obertura, en un termini màxim de sis mesos, de la resta de places fins assolir les 52 places de què disposa l’equipament, com a places de titularitat pública.

En el mateix sentit s’ha manifestat el portaveu socialista a l’Ajuntament de Reus, Andreu Martin, que va portar aquesta qüestió al ple municipal i que també va decidir “demanar als diputats socialistes que portessin el tema al Parlament ja que la inoperància de l’actual equip de Govern a l’Ajuntament de Reus ens obliga a apel·lar directament al Govern per fer la feina que altres, incomprensiblement, no fan.”

I és que, segons recorda Rosa Maria Ibarra, “la Generalitat va arribar a anunciar l’obertura de places però mesos després d’aquest anunci la residència i el centre de dia continuen tancats i no hi ha hagut cap contacte amb la conselleria per desbloquejat la situació. Paràlisi total i absoluta.”

Tot plegat ha contribuït a augmentar la llista d’espera de persones que opten a una plaça. “És incomprensible que encara ara les dependències estiguin buides i sense ús, mentre es manté una llarga llista d’espera de persones que necessiten amb urgència entrar en una residència”, ha reblat.

La diputada socialista ha conclòs demanant al nou Govern de la Generalitat “que es posi les piles i comenci a treballar de veritat pensant en els set milions i mig de catalans. Malauradament des del grup socialista ens trobem amb molts temes, com aquest que afecta a Reus, que continuen dormint el somni dels justos en algun despatx mentre persones que tenen dret a accedir a una plaça de residència veuen com passen els mesos sense tenir un accés garantit a una prestació a la que tenen dret.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada