dijous, 14 de juny del 2018

CARLES CASTILLO PREGUNTA AL DEPARTAMENT D’INTERIOR SOBRE ELS EFECTIUS POLICIALS A LA COSTA TARRAGONINA PER AQUEST ESTIU




El diputat tarragoní del PSC, Carles Castillo, preguntarà al Govern al Parlament en relació a la seguretat a la costa tarragonina durant aquests propers mesos d’estiu.

En concret, el diputat socialista preguntarà al conseller d’Interior sobre el nombre d’efectius dels Mossos d’Esquadra que es destinaran al litoral de les comarques tarragonines i sobre com pensa el Departament cobrir el menor nombre de Mossos disponible atès que durant aquests darrers anys no han sortit nous contingents de l’escola de policia de Mollet.

Segons Carles Castillo, “ens trobem a les portes de l’estiu i no sabem com afrontarà la Generalitat aquesta decisiva qüestió per les nostres comarques ja que tradicionalment eren els Mossos que sortien de l’escola de Mollet els que reforçaven les comissaries del litoral català.”  

El diputat del PSC per Tarragona ha afegit que “és realment incomprensible que amb un augment de la població tan important com el que tenim a l’estiu, amb els fluxos turístics, el Govern pugui pensar que els serveis de seguretat poden ser els mateixos que a l’hivern. Volem respostes amb diligència perquè tenim la temporada turística de l’estiu realment a tocar”, ha emfatitzat Castillo.

Carles Castillo també ha explicat que requerirà al Departament d’Interior que es reforcin els efectius del Mossos destinats al trànsit donat l’increment de víctimes mortals en accidents de circulació que s’han registrat aquests darrers mesos.

“Volem recordar al nou Govern de Quim Torra que els Mossos i els bombers són dels treballadors públics que més han notat les retallades, tant de les seves retribucions com en els mitjans materials de què disposen. Cal tenir present que la qualitat del servei de seguretat consta en totes les enquestes als turistes com un dels factors principals que els fa decidir la destinació de les seves vacances. El Departament d’Interior també hauria de tenir en compte aquest factor. La seguretat és una exigència bàsica i tots els mitjans que esmercem per millorar-la són pocs.”

Carles Castillo ha conclòs afirmant que “el turisme és un dels sectors estratègics del Camp de Tarragona. A més, és un sector que encara té camí per recórrer i expectatives de creixement i de generació de nous llocs de treball. Per tant, és realment un objectiu de país millorar l’atenció als turistes que ens visiten ja que després seran els millors ambaixadors que tindrem per explicar l’atractiu innegable de la nostra terra.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada