divendres, 18 de març del 2011

UNA CANDIDATURA AL SERVEI DELS VALLENCS I LES VALLENQUES


Aquesta setmana els afiliats i simpatitzants socialistes han aprovat per unanimitat la candidatura que el PSC presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig. Com sabeu, fa unes setmanes vaig assumir la responsabilitat de liderar la llista socialista a l’Ajuntament. Com a alcaldable el primer repte que em vaig proposar va ser poder configurar una candidatura formada per persones amb preparació, experiència i solvència professional comprovada però que sobretot s’estimin aquesta ciutat i estiguin disposats a treballar pel benestar dels vallencs i vallenques durant aquests propers quatre anys.

Crec, honestament, que presentem la millor llista per Valls, amb persones compromeses amb la ciutat i vinculades al seu teixit social i associatiu. Parlo de persones conegudes per a molts com la Rosa Maria Ibarra, el Jaume Tous, el Manel Ordoño, el Josep Ramon Moreno, l’Eva Sanchez, el Juanjo Gómez, la Sara Pagà, el Jordi Gabàs, l’Antonio Pan, el José García Crespo, la Maria del Valle Carmona, el Gonzalo Leal, la Noèlia Roldan...

Vull aprofitar aquestes línies per agrair públicament a aquests companys i companyes que hagin assumit el repte de treballar per Valls des de l’Ajuntament. Estic convençuda de què faran una excel·lent feina.

Així mateix, vull destacar la tasca que han dut a terme les persones que han estat regidores del PSC al consistori vallenc durant aquest mandat. Sense el seu esforç i la seva dedicació molts dels projectes actualment en curs no serien possibles.

La candidatura que presentem combina experiència i renovació, joventut i veterania, diferents perfils professionals i moviments associatius diversos però tot amb el nexe en comú i el fil conductor de deixar-nos la pell per fer que la vida dels vallencs i vallenques sigui millor d’aquí a quatre anys que no pas ara.

Som conscients de les dificultats que tenim per endavant i de què el nostre principal obstacle serà facilitar feina als centenars de vallencs que estan a l’atur però la dificultat de l’objectiu ens farà ser més ambiciosos en la consecució de la seva realització.

Ningú ens superarà en entrega i en treball a l’hora de lluitar per Valls, d’això en podeu estar segurs.

D’aquí a dos mesos vista tenim una cita amb les urnes. Totes les cites electorals són importants però aquesta és especialment transcendent per Valls i la seva gent perquè arriba en un moment difícil, en plena crisi econòmica, i amb molts projectes, equipaments i serveis que hauran de veure la llum en aquests propers quatre anys.

Nosaltres som gent de paraula. No som cap invent que giri al voltant de figures i/o fixatges, som un equip i som com tu. Feu-nos confiança. Si tots anem a votar el proper 22 de maig ningú escriurà la història per nosaltres...

Nuria Segú

Primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls

Diputada del PSC al Parlament de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada