dilluns, 28 d’agost del 2017

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN SOBRE LES CAUSES DE L’EXPLOSIÓ A LA INSTAL.LACIÓ ELÈCTRICA DE L’ESTACIÓ DE TREN DE PUIGVERD




El grup socialista al Congrés dels Diputats ha entrat a registre amb caràcter d’urgència una bateria de preguntes adreçades al Govern en les que es demana tota la informació en relació a l’explosió que aquest mes d’agost s’ha registrat a la instal·lació elèctrica de l’estació de tren de Puigvert. L’explosió va obligar a tallar la circulació de trens entre les estacions de les Borges Blanques i Lleida.  

Segons ha concretat el diputat tarragoní, Joan Ruiz, “volem que el Govern expliqui quines han estat les causes d’aquesta explosió, quines mesures s’han pres o es prendran per evitar que accidents com aquest es puguin tornar a repetir i quina repercussió tindrà aquest incident en la regularitat del servei ferroviari en aquesta línia.”

Així mateix, el diputat socialista vol saber quines instal·lacions s’han vist afectades per aquest incident i en quin termini de temps es reposaran els equipaments que s’han vist malmesos per l’explosió i els seus efectes.  

“Un dels elements essencials que qualsevol Govern ha de poder garantir als ciutadans és la seguretat. I no només la seguretat pública sinó també els millors paràmetres possibles de seguretat a les xarxes, eixos de comunicacions, de transport i instal·lacions derivades. Per desgràcia constatem que fets com aquest que s’ha produït a Puigverd es produeixen amb massa freqüència, per no parlar de les interrupcions del servei o els retards horaris dels combois ferroviaris que han de patir els usuaris dels trens de rodalies”, ha emfatitzat Joan Ruiz.  


“Des del grup socialista seguim compromesos amb la nostra determinació de portar tots els temes territorials, que afectin als ciutadans a peu de carrer, al Congrés dels Diputats. Ho hem fet i seguirem fent-ho malgrat denunciar reiteradament que el Govern del PP dilata les respostes i triga excessivament a respondre a qüestions bàsiques que no exigeixen respostes que es demoren un any o més com ens trobem massa sovint”, ha conclòs el diputat socialista.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada