dilluns, 28 de novembre del 2011

EL GRUP SOCIALISTA DE LA DIPUTACIÓ VOTA A FAVOR DELS PRESSUPOSTOS DE LA CORPORACIÓ DESPRÉS DE CONSENSUAR-LOS AMB L’EQUIP DE GOVERN


El grup socialista a la Diputació de Tarragona ha votat a favor de la proposta de pressupostos de la corporació per l’any que ve després de consensuar-los amb l’equip de Govern.

El portaveu socialista a la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, ha posat de relleu “que es tracta d’uns pressupostos globalment positius que donen resposta a les tres condicions que havíem posat damunt la taula per donar un vot positiu: en primer lloc, mantenen les condicions de treball i la capacitat econòmica dels treballadors de la corporació, en segon lloc, mantenen els serveis que la Diputació actualment presta als pobles i ciutats de la nostra província. Finalment, també es mantenen les ajudes als municipis i consells comarcals via eines com el Servei d’Assistència al Municipi o el Servei d’Assistència al Territori.”

Precisament en relació al P.A.M. Masdeu ha destacat que “es tracta d’un instrument d’una enorme utilitat per al món local de la nostra demarcació, en especial pels municipis més petits que han de fer front a un augment de la despesa corrent i a una reducció dels ingressos.”

“És per això que el nostre grup proposa destinar un màxim del 50% de la quantia total de la inversió a despesa corrent i la resta per inversió dins de l’anualitat corresponent. Entenem que és un argument justificat en aquests moments de greus dificultats econòmiques també per a les arques municipals.”

Per tot plegat, “el grup socialista vota favorablement aquesta proposta de pressupostos atenent el compromís del Govern de dotar el P.A.M. de dos milions addicionals més en l’apartat d’inversions. Crèiem que en aquests moments els ciutadans demanden a les Administracions que posin tots els elements al seu abast per resoldre els problemes reals dels ciutadans, d’aquí el nostre suport a uns comptes de la corporació que entenem que van en aquesta direcció”, ha subratllat el portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada