dimarts, 5 de juliol del 2011

CRISTÓBAL RAMÍREZ: “L’EQUIP DE GOVERN A CONSTANTÍ ÉS FRUÏT D’UN PACTE PENSAT PER REPARTIR-SE EL PODER "


El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Constantí ha denunciat avui que “el pas dels dies va demostrant que l’acord de Govern assolit a Constantí entre ERC-CiU-ICV és fruït d’un pacte pensat per repartir-se el poder i no per defensar el benestar i la millora del poble.”

El portaveu socialista, Cristóbal Ramírez, ha afirmat que “finalment veiem com ERC s’ha quedat amb les regidories més importants. La gran àrea que havien promès a la regidora d’ICV per tancar l’acord s’ha quedat en no res.”

Cristóbal Ramírez ha recordat que el PSC va guanyar les eleccions municipals a Constantí amb el 34% dels vots. “La segona força més votada tan sols va obtenir el 24% dels sufragis, 10 punts per sota del resultat obtingut pel PSC. Per tant, queda clar que, un cop més, s’ha pervertit la voluntat democràtica dels ciutadans expressada a les urnes. L’acord assolit per ERC, CiU i ICV és legal, però èticament no es pot afirmar que s’hagi respectat la decisió dels ciutadans de Constantí.”

En darrer terme, el grup socialista manifesta la seva voluntat “d’exercir una oposició responsable tenint sempre present la defensa dels interessos generals del municipi en aquests temps de crisi. Davant d’un Govern dèbil, amb moltes contradiccions, i que és una suma de regidors més que un equip de Govern, ens comprometem a dur a terme una oposició que vetlli per garantir el manteniment d’uns serveis municipals capaços de donar satisfacció a les necessitats reals dels veïns de Constantí.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada