divendres, 27 d’agost del 2010

EL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA PRESENTA LA CAMPANYA EXPLICATIVA “EL CANVI REAL”


El primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, la membre de la executiva nacional del partit, Marina Geli, i el director de campanya del PSC del Camp de Tarragona, Javier Villamayor, han presentat aquest divendres a Tarragona la campanya explicativa “el canvi real” que explica la feina duta a terme pels socialistes en la transformació de Catalunya durant aquests darrers set anys.

Els socialistes del Camp de Tarragona han reivindicat avui el canvi i la transformació profunda viscuda pel país. La campanya pretén, fins l’11 de setembre, rendir comptes a la ciutadania i explicar d’una manera clara i entenedora que s’ha fet des de l’any 2003 a Catalunya i a les comarques tarragonines. Al Camp de Tarragona les tanques explicatives es col·locaran en carreteres i autobusos urbans.

Xavier Sabaté ha afirmat que “amb el volum d’inversió que les nostres comarques han rebut en els darrers set anys estem en millor disposició que mai per ser la segona àrea metropolitana de Catalunya i un motor econòmic potent del nostre país. Tenim un sistema productiu modern i preparat per sortir reforçats de la crisi. El Camp de Tarragona és un territori en el què, per primer cop, té un paper protagonista la innovació i la recerca i el desenvolupament de l’activitat logística que aportarà nous llocs de treball.”

El primer secretari dels socialistes tarragonins també ha posat l’accent en la llei de barris que, amb més de 50 milions d’euros al Camp de Tarragona, està transformant urbanísticament els nuclis urbans de les nostres comarques i enfortint la cohesió social.

Per la seva banda, Marina Geli ha afirmat que durant aquests darrers set anys “hem doblat el nombre de places públiques de llars d’infants, hem multiplicat per 50 les ajudes a les famílies, hem triplicat el nombre de Mossos d’Esquadra, i hem augmentat de 50.000 a 60.000 el nombre de mestres a Catalunya.”

“Crec que, amb dades objectives a la ma, podem parlar amb orgull d’una obra de Govern que des del 2003, a través dels fets, ens ha permès transformar el país garantint la necessària cohesió social. En aquestes eleccions ens juguem continuar avançat per aquest camí o bé retrocedir a la situació precedent al 2003”, ha emfatitzat Marina Geli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada