dijous, 2 de maig del 2019

MARIO CORTÉS: “A L’ALBIOL SI DISCREPES DE L’ALCALDESSA ETS FULMINAT IPSO-FACTO DEL GOVERN MUNICIPAL”
El regidor socialista a l’Ajuntament de l’Albiol, Mario Cortés, ha lamentat avui que “a l’actual Ajuntament de l’Albiol si discrepes mínimament de les posicions de l’alcaldessa ets fulminat ipso-facto del Govern municipal. Aquesta actitud prepotent i que nega el diàleg és la que entre tots hauríem de deixar enrere a les eleccions d’aquest mes de maig”, ha reblat.

Cortés ha reivindicat “un poble de tots i per a tots, sense exclusions, on les diferents opinions siguin un element d’estímul per arribar a consensos i no siguis expulsat de l’equip de Govern tan sols per demanar un debat seré sobre els efectes d’un canvi del planejament urbanístic abans de portar-ho al ple.”

El regidor del PSC a l’Ajuntament de l’Albiol ha denunciat “que l’alcaldessa ens fa fora ara a corre-cuita, a menys d’un mes de les eleccions municipals, senzillament perquè hem demanat un debat ponderat sobre una modificació urbanística que se’ns planteja amb presses, justament al final del mandat. Repeteixo, tan sols demanàvem que es pugues tractar en profunditat aquesta qüestió abans de sotmetre-ho al ple. Des de quan demanar diàleg i debat sobre un tema essencial per al poble ha de ser castigat amb l’expulsió immediata de l’equip de Govern?”, s’ha preguntat.  

Finalment, Mario Cortés ha reiterat el seu compromís de segui treballant per l’Albiol i també de defensar el seu protagonisme i la seva importància en el conjunt de la comarca. “Si la candidatura de la que tinc l’honor de formar part obté major representació a les eleccions municipals mantindrem ferm el nostre compromís d’aconseguir que els diferents nuclis del municipi (tant el nucli del poble, com els masos, Masies Catalanes o Bonretorn) disposin d’uns paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada