dimecres, 16 d’octubre del 2013

L’EXECUTIVA DE FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA ACORDA DEMANAR A L’EXECUTIVA NACIONAL DEL PARTIT LA CREACIÓ D’UNA COMISSIÓ GESTORA A L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE CAMBRILS



L’executiva de Federació del PSC del Camp de Tarragona ha aprovat per unanimitat demanar a l’executiva nacional del partit la creació d’una comissió gestora que dirigeixi temporalment l’agrupació socialista de Cambrils. L’executiva nacional resoldrà aquesta qüestió en la seva propera reunió que tindrà lloc dilluns vinent.

L’executiva socialista de les comarques tarragonines ha decidit prendre aquesta determinació per redreçar la situació que es viu a l’agrupació, per restablir el consens i per fer front millor a les retallades que ha impulsat l’actual Govern municipal de CiU i PP i reforçar una alternativa progressista coherent en aquests dos anys que resten de mandat municipal.

L’acord unànime aprovat per l’executiva de Federació proposa al president de l’executiva del PSC de les comarques tarragonines, Xavier Sabaté, com a president de la comissió gestora de l’agrupació socialista de Cambrils. La gestora la completaran quatre vocals de l’agrupació.


La finalitat d’aquesta decisió, que haurà de ser ratificada per l’executiva nacional del partit, és iniciar una nova etapa i vertebrar una nova majoria catalanista i de progrés a Cambrils capaç de ser alternativa al model de les retallades de drets socials municipals bàsics que han aplicat CiU i PP des de 2011.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada