dimarts, 29 d’octubre del 2013

EL PSC DE CONSTANTÍ ORGANITZA EL SEU PRIMER FESTIVAL SOLIDARI PER RECOLLIR ALIMENTS



L’agrupació socialista de Constantí ha organitzat un festival solidari al pavelló poliesportiu del municipi pel dissabte 9 de novembre, a partir de les 17h. “L’objectiu és recollir aliments per als ciutadans de Constantí que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica. Crec que la situació dramàtica que viuen moltes famílies exigeix a tots que ens posem les piles per pal·liar aquesta tessitura i d’aquí la iniciativa, innovadora i ambiciosa, que hem impulsat des de l’agrupació”, ha afirmat el portaveu socialista Cristòbal Ramírez.

El festival inclou vàries hores d’espectacles, concerts, exhibicions folklòriques, castells, inflables per als més petits i actuacions de DJ. “L’entrada és gratuïta, l’únic requisit que demanem per entrar és que cada persona porti, com a mínim, un quilo o un litre d’aliments, prioritàriament: llet, arròs, pasta, llegums, galetes i cereals.”

Segons Ramírez, “tots els esforços són pocs per ajudar a aquells que pitjor ho estan passat. Estic convençut que omplirem l’aforament del poliesportiu perquè la gent de Constantí sempre s’ha caracteritzat pel seu tarannà solidari i altruista i aquest cop tampoc fallarà.”

En aquest sentit, des del PSC de Constantí s’ha volgut agrair la col·laboració desinteressada de tots aquells que han participat en l’organització d’aquest festival solidari. “Sense el seu compromís aquest festival de recollida d’aliments no hagués estat possible.”


Tots els aliments que es recullin seran després lliurats al Banc d’Aliments de Tarragona. Posteriorment seran distribuïts a les famílies que més ho necessitin de Constantí.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada