dimarts, 1 d’octubre del 2013

LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA INICIA UNA CAMPANYA D’EXPLICACIÓ DE L’ALTERNATIVA FEDERAL



La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha iniciat una campanya d’explicació i divulgació de l’alternativa federal en relació al “xoc de trens” de les posicions maximalistes dels nacionalistes catalans i espanyols.

La campanya es va iniciar ahir al vespre amb la presentació, i posterior debat, del llibre “nosaltres els federalistes. Catalunya a la cruïlla” del diputat al Parlament Ferran Pedret, a la seu del PSC de Tarragona.

Els principals continguts de la campanya són explicar que els socialistes han defensat sempre el dret a decidir dels ciutadans de Catalunya i la celebració d’una consulta legal i acordada amb l’Estat.

Així mateix, la proposta federal defensa millorar les relacions amb Espanya rebutjant el centralisme i l’immobilisme practicat pel PP i també la ruptura i el frontisme de l’independentisme. Aquesta millora de les relacions de Catalunya amb Espanya des de la perspectiva federal han de suposar una millora dels recursos econòmics de Catalunya i el respecte per la llengua, la cultura i les institucions catalanes.

Finalment, els socialistes entenen que la millor manera de defensar Catalunya i la llibertat dels catalans és assolir una societat que eradiqui les desigualtats, el patiment i les injustícies provocades per la crisi econòmica i per les retallades dels Governs de CiU i PP.


Durant els propers mesos es duran a terme conferències, tallers i debats a la majoria d’agrupacions socialistes de la demarcació per donar a conèixer aquesta alternativa federal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada