dilluns, 14 d’octubre del 2013

LA JSC DE TARRAGONA RECULL 150 BOSSES DE MATERIAL ESCOLAR QUE DISTRIBUIRÀ ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT



La JSC de Tarragona ha recollit un total de 150 bosses de material escolar que ha començat a distribuir als centres educatius de la ciutat. Els primers lliuraments s’han fet als CEIP de Camp Clar i Mediterrani.

Segons ha explicat Eloi Menasanch, primer secretari de la JSC de Tarragona, la campanya de recollida de material escolar organitzada pels joves socialistes “ha obtingut una resposta molt satisfactòria el que demostra que malgrat la crisi bona part de la ciutadania continua assumint compromisos solidaris. En aquest sentit, s’han recollit quasi 30.000 fulls DinA-4, més de 2.500 bolígrafs i centenars de carpetes, llibretes, llapis, gomes, retoladors, plastidecors, maquinetes, etc. També ens han fet arribar algunes calculadores, compassos i jocs de regla. Cal remarcar que tot aquest material és nou, no està reutilitzat.” 

Des de la JSC s’ha volgut agrair explícitament les aportacions de tots aquells que han participat en aquesta campanya que, “per desgràcia, és més necessària que mai ja que molts nens i nenes fills de famílies colpejades per la crisi econòmica no poden comprar tot el material escolar que necessiten els seus fills. Una situació dramàtica, accentuada per les polítiques de CiU i PP que amb les seves retallades tan sols han aconseguit agreujar aquesta tessitura.”


Finalment, Eloi Menasanch ha contraposat “aquesta acció solidària organitzada per la JSC per ajudar aquells que pitjor ho estan passant amb la inacció de les joventuts dels partits de dreta que o bé no fan absolutament res o bé es limiten a llançar-se, simbòlicament, les banderes pel cap. I després encara hi ha qui diu que no existeix cap diferència entre la dreta i l’esquerra!”, ha reblat el primer secretari de la JSC de Tarragona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada