dimecres, 30 d’octubre del 2013

EL PSC DE VALLS DENUNCIA EL “TRIOMFALISME” IRREAL DE CIU DE L’ALT CAMP



La portaveu socialista a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, ha reconegut sentir-se “sorpresa i perplexa” en conèixer la valoració entusiasta que CiU de l’Alt Camp ha fet en relació a les darreres dades sobre la situació econòmica elaborades per les Cambres de Comerç.

Segons ha remarcat Ibarra “sacsejar un creixement del 0,31% de l’activitat industrial a la comarca com la victòria més gran de tots els temps llinda el ridícul, i atribuir aquest “increment” a les polítiques de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Valls ens situa ja en el camp de la ciència ficció.”

La portaveu socialista considera que el primer que s’ha de fer en aquests moments de greu crisi econòmica és “respectar el sentit comú de la gent i no fer discursos triomfalistes que no es corresponen amb la vida quotidiana dels ciutadans i, en segon terme, no fixar el debat tan sols en les grans dades macroeconòmiques sinó en el que podem fer des de l’Ajuntament o des del Consell Comarcal per ajudar a aquells que pitjor ho estan passant.”   

Rosa Maria Ibarra ha recordat que des de que Artur Mas és president del Govern l’atur a l’Alt Camp ha crescut un 25% i a Valls en un 18%. “Lluny de complir la seva promesa de reduir l’atur a la meitat, CiU ha incrementat l’atur censat en una quarta part. Aquest és el balanç real del “Govern dels millors”. Aquesta és l’autèntica realitat i la resta és literatura.”


El PSC defensa que cal acabar amb l’austericidi actual en forma de retallades constants de prestacions i serveis socials que practiquen CiU i PP i impulsar mesures proactives en matèria d’ocupació que serveixin per generar nous llocs de treball. “Els socialistes hem proposat diverses un  pacte per a l’ocupació a les comarques tarragonines a fi i efecte d’aprofitar els potencials dels sectors emergents de la nostra economia, com per exemple l’economia verda, la logística, l’energia o l’agroalimentació. Tornem a estendre la ma a la resta de forces polítiques per sumar esforços i anar tots a una en un tema tan essencial com aquest”, ha resumit la portaveu del PSC.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada