dilluns, 21 d’octubre del 2013

COMUNICAT DE LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA

El president de la gestora de l’agrupació socialista de Cambrils, Xavier Sabaté, designat per la Comissió Executiva del PSC aquest migdia, ha afirmat “acceptar l’encàrrec” assegurant que “des de demà mateix ens posarem a la feina per recuperar la unitat de l’agrupació que fa temps es va perdre.”

“Estic convençut que això és possible. Depèn de la voluntat de tots i veig que hi ha possibilitats d’aconseguir-ho perquè primarà exclusivament l'interès dels cambrilencs i les cambrilenques per damunt de tot.”

Xavier Sabaté ha assegurat que “en aquests moments cal construir una alternativa al Govern municipal de CiU i PP que ha malbaratat l’obra de govern que vàrem protagonitzar els governs d’esquerres presidits pel company Robert Benaiges. A això dedicarem els nostres esforços durant els propers mesos. Els cambrilencs de progrés esperen aquesta alternativa i no els defraudarem.”

El president de la gestora també ha manifestat que en aquest nou projecte que presentarà el PSC “no sobra ningú, més enllà de qui se’n vulgui excloure voluntàriament perquè el que volem és sumar i incloure. Sabem que el repte no és fàcil però estem convençuts de què és possible si som capaços d’escoltar quins són els problemes dels ciutadans i de les ciutadanes de Cambrils.”


“A això ens dedicarem amb la seguretat que no quedarà per falta de ganes, de treball i d’il·lusió per un Cambrils que torni a pensar en tothom i treballi per a tothom”, ha conclòs Xavier Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada