dimarts, 5 de març del 2013

NÚRIA SEGÚ: “L’ATUR A L’ALT CAMP S’HA INCREMENTAT EN UN 26% DES DE QUE ARTUR MAS ÉS PRESIDENT DE LA GENERALITAT”




La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha denunciat avui que “a la comarca de l’Alt Camp l’atur s’ha incrementat en un 26% des de que Artur Mas i CiU governen a la Generalitat. Lluny de reduir l’atur a la meitat, com van prometre, l’han enlairat fins a màxims històrics mai registrats.”

Així, segons ha desgranat la diputada vallenca, l’atur a la comarca de l’Alt Camp ha crescut en 882 persones i a Valls ho ha fet en 437 persones des del novembre de 2010. En aquests moments, segons dades oficials de la mateixa Generalitat, l’atur registrat a la comarca s’eleva fins a les 4.194 persones mentre que a Valls se situa en 2.421 persones (un 18% més en relació a les dades de fa dos anys i mig).

“Amb el Govern del PP l’atur ha augmentat al conjunt d’Espanya en 617.863 persones mentre que l’afiliació a la seguretat social ha davallat en 1.079.863 cotitzants. Cada cop és més evident que amb Mas i Rajoy tot ha anat a pitjor.”

“Més enllà dels números i de les grans xifres macroeconòmiques aquestes dades insuportables d’aturats amaguen un gran patiment i moltes tragèdies anònimes als nuclis familiars. La veritat és que ja és de sentit comú per tothom, tret de Mas i Rajoy, que les polítiques econòmiques de CiU i PP tan sols es tradueixen en una major destrucció d’ocupació. Així no podem continuar, cal un canvi immediat en aquest austericidi que tan sols augmenta el patiment de la gent”, ha emfatitzat la diputada vallenca.

Núria Segú ha recordat que el PSC és l’únic partit que ha posat damunt la taula iniciatives en positiu per generar ocupació a les comarques tarragonines com és la proposta d’un pacte per a la ocupació per aprofitar els sectors productius emergents que ens són propis (logística, economia verda, energia, agroalimentació, etc.) per crear nous llocs de treball a l’Alt Camp i el conjunt del Camp de Tarragona.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada