dimarts, 19 de març del 2013

EL PSC DENUNCIA QUE LA REFORMA LOCAL DEL PP POT SUPOSAR LA PÈRDUA DE 2.500 LLOCS DE TREBALL PÚBLICS A LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA




El secretari de política municipal de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Masdeu, ha alertat avui que “la posada en marxa de la reforma local que vol imposar el Govern del PP, a nivell de les comarques tarragonines, pot suposar la pèrdua d’uns 2.500 llocs de treball en l’àmbit municipal. Per tant, estem davant d’un nou greu error del PP que tan sols implicarà més atur, més privatitzacions i menys serveis municipals públics.”

Masdeu ha reiterat el “rebuig absolut” del PSC a aquest reforma del PP que suposa “l’atac frontal més gran al municipalisme des de la recuperació de la democràcia.”

“És fals l’anunci del ministre Montoro de què amb aquesta reforma ens estalviarem més de 7.000 milions d’euros. Cal tenir present que el ministre en qüestió s’ha destacat per no encertar cap ni una de les previsions econòmiques que ha fet, ni una per casualitat. Jo aconsello al ministre que es dediqui a treballar per garantir uns serveis municipals públics de qualitat enlloc d’intentar exercir d’oracle de Delfos.”

Segons Josep Masdeu la gran aposta de la reforma és estalviar en sous d’alcaldes i regidors. “Doncs bé, potser el senyor Montoro desconeix que actualment el 85% dels regidors no cobren. Potser el ministre hauria de trepitjar una mica de territori abans de fer afirmacions categòriques irreals.”

El PSC adverteix que darrera d’aquesta reforma del món local promoguda pel PP s’obre la porta a la privatització dels serveis públics municipals. “Com a conseqüència d’aquesta privatització tindrem més costos ja que s’hauran d’incloure els marges de benefici de les empreses privades que prestin aquests serveis que fins ara han assumit els ajuntaments. Tot plegat, un nou despropòsit del PP que és un autèntic torpede directe a la línia de flotació dels ajuntaments tarragonins”, ha emfatitzat el secretari de política municipal de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada