divendres, 8 de març del 2013

JOAN RUIZ PREGUNTA AL CONGRÉS SOBRE ELS TERMINIS D’EXECUCIÓ DEL CORREDOR DEL MEDITERRANI




El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat aquest divendres que “les obres d’implantació de l’ample ferroviari internacional del Corredor del Mediterrani en el tram comprès entre Tarragona i Castellbisbal s’han d’enllestir entre el 2015 i el 2016, segons les previsions del ministeri de Foment.”

Aquesta és la resposta del Govern a la pregunta efectuada pel diputat socialista al Congrés en què demanava a l’executiu la relació dels terminis d’execució del Corredor del Mediterrani al seu pas per la demarcació de Tarragona.

Segons ha explicat el diputat tarragoní, “la realització d’aquests treballs permetran connectar el Port de Tarragona amb Europa tant amb ample ibèric com amb ample estàndard europeu, per tant estem davant d’un projecte vital per al futur econòmic i logístic de Tarragona. Des del grup socialista vetllarem per aconseguir que aquesta infraestructura arribi a bon port, la importància del projecte no admet demores.”  

Finalment, Joan Ruiz ha reiterat l’aposta dels socialistes pel Corredor del Mediterrani, “un eix essencial per Tarragona i pel conjunt del país, ja que ens permetrà avançar a nivell logístic, de mobilitat i d’augment del trànsit de mercaderies que tindran al Port de Tarragona com al seu punt d’entrada al país. Els Governs socialistes van invertir 8.000 milions d’euros en construir aquest Corredor. Crec que s’ha d’impulsar de manera prioritària una infrastructura com aquesta que ens connectarà amb alta velocitat amb tot l’eix mediterrani.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada